Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 155 min hemmottelupaketti 79€ (arvo 185€)

Anna itsellesi lupa rentoutua! Body Slimin 155 min hemmottelupaketti tekee hyvää sekä mielellesi että kehollesi ja auttaa sinua saavuttamaan täydellisen rentoutumisen tunteen. Syksyiseen hemmottelupakettiin kuuluvat termokääriminen ja erikoisnaamiot, jotka valikoidaan yksilöllisesti. Paketti sisältää myös seuraavat hoidot:

– Rentouttava hieronta, jossa käytetään kuumia kiviä ja aromakynttilää yhdessä Tuina-hieronnan kanssa. Hieronta rentouttaa, vähentää lihasjännitystä ja palauttaa voimia.
– Ammatillinen kasvohoito, joka sisältää puhdistuksen, virkisteen, entsyymikuorinnan ja naamion. Kasvohoitoon kuuluvat myös Anti-Age RF-Lifting kasvoille ja kaulalle sekä Anti-Age MCCM -erikoiskonsentraatti ja vahvistava voide.
– Collagenarium-valohoito, joka stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa kollageenilampun ansiosta. Valohoito uudistaa koko kehon ihoa!

Halutessasi voit viimeistellä hemmottelupaketin algiinihappoa sisältävällä naamiolla 5€ lisämaksusta tai algiinihappoa sisältävällä aktiivinaamiolla 10€ lisämaksusta. Naamiot raikastavat ja syväkosteuttavat ihoa tiukentaen samalla kasvolihaksia.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika sähköpostitse osoitteesta [email protected] tai kauneushoitolan onlinevarausjärjestelmästä. Mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä. Halutessasi voit myös varata ajan numerosta 040 501 2206 (ma-pe klo 12–19)
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSHOITOLA BODY SLIM

Body Slim on Helsingin Katajanokalla sijaitseva ylellinen kauneushoitola. Hoitola on erikoistunut erilaisiin rasvanpoisto- ja kiinteytyshoitoihin. Tutustu Body Slimiin myös Instgramissa ja Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Kauneushoitola Body Slim
Linnankatu 4
00160 Helsinki
Puh: 040 501 2206
Y-tunnus: 2849288-7
www.bodyslim.fi