Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Klassinen hieronta sekä Collagenarium-valohoito 29€

Klassinen hieronta ja Collagenarium-valohoito nyt Katajanokalla sijaitsevalta Kauneushoitola Body Slimiltä! Rentouttava koko kehon hieronta kestää 40 minuuttia ja auttaa sinua pääsemään eroon stressistä ja väsymyksestä. Lisäksi hieronta palauttaa kehoa rasituksesta, poistaa lihasjännitystä ja nopeuttaa verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa, jolloin turvotus vähenee.

Collagenarium-hoito on innovatiivinen 20 minuuttia kestävä valohoito koko keholle, jolla voidaan uudistaa ja nuorentaa ihoa. Hoidossa käytetään lamppuja, jotka aktivoivat soluja puhdistaen ihoa toksiineista. Collagenarium-hoito lisää ihon hyaluronihapon tuotantoa, joka nopeuttaa ihon aineenvaihduntaa kosteuttaen sitä tehokkaasti. Hoito myös tehostaa ihon luontaisen kollageenin tuotantoa, jonka seurauksena ihon sävy tasoittuu, rypyt silottuvat sekä selluliitti ja mahdollinen couperosa vähentyy.

 

 

 

 

.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Kaikki peruutukset tulee ilmoittaa vain ja ainoastaan johonkin seuraavista sähköposteista ja viimeistään 24 h ennen varattua aikaa: [email protected], [email protected] tai [email protected]
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika sähköpostitse [email protected], [email protected], [email protected] tai kauneushoitolan onlinevarausjärjestelmästä. Mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä. Halutessasi voit myös varata ajan numerosta 040 501 2206 (ma-pe klo 16-20)
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSHOITOLA BODY SLIM

Body Slim on Helsingin Katajanokalla sijaitseva kauneushoitola. Hoitola on erikoistunut erilaisiin rasvanpoisto- ja kiinteytyshoitoihin. Kauneushoitola Body Slim löytyy myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Kauneushoitola Body Slim
Linnankatu 4
00160 Helsinki
Puh: 040 501 2206
Y-tunnus: 2849288-7
www.bodyslim.fi