Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Kebab-, shawarma- tai falafelrulla yhdelle 4,50€ (arvo 8,90€)
  • Kebab-, shawarma- tai falafelrullat kahdelle 8,90€ (arvo 17,80€)

Herkuttele itämaisella ruoalla Cairo Delissä! Ravintola Cairo Deli tarjoaa nyt valinnaiset kebab-, shawarma- tai falafelrullat yhdelle tai kahdelle hengelle. Ravintola panostaa erityisesti ruokansa terveellisyyteen ja herkulliseen makuun. Cairo Delin annokset maustetaan huolellisesti muun muassa inkiväärillä, korianterilla, paprikalla, kanelilla ja muskotilla. Voit valita haluamasi annoksen seuraavista vaihtoehdoista: Falafelrulla, Kana-shawarmarulla, Kana-shawarmarulla aura- tai halloumijuustolla, Koftarulla, Falafelrulla lisukkeella, Kebabrulla sekä Kebabrulla juustolla. Voit tutustua Cairo Delin ruokalistaan etukäteen täällä.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

RAVINTOLA CAIRO DELI

Ravintola Cairo Deli on Vantaan Havukoskella sijaitseva egyptiläiseen ja itämaiseen ruokaan erikoistunut ravintola. Itämaisten herkkujen lisäksi Cairo Deli tarjoaa runsaan salaattivalikoiman sekä myös vegaaneille sopivia annoksia. Ravintola panostaa erityisesti ruokansa terveellisyyteen ja edullisuuteen sekä hyvään palveluun. Löydät ravintolan ja sen saamat loistavat arvostelut myös Facebookista.

Aukioloajat:
Ma klo 11 – 23
Ti – to klo 10.30 – 23
Pe klo 10.30 – 4
La klo 12 – 4
Su klo 12 – 23

DIILIÄ MYY

Ravintola Cairo Deli
Hakokuja 2
01360 Vantaa
Puh: 050 340 1312
Y-tunnus: 2715348-8