Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • Auton täyshoito ja pinnoite 99€ (arvo 299€)
  – säästä 67%
 • Auton täyshoito, pinnoite ja otsonointi 109€ (arvo 330€)
  – säästä 67%

Onko autosi perusteellisen puhdistuksen tarpeessa? CarWashGate tarjoaa nyt auton täyshoidon ja pinnoituskäsittelyn. Täyshoito sisältää auton ulkopintojen käsinpesun ja sisätilojen puhdistuksen. Ulkopinta pestään hellävaraisesti korkeapainepesurilla ja tehokkailla pesuaineilla. Täyshoidon yhteydessä itikat ja pikijämät poistetaan niille tarkoitetuilla aineilla sekä vanhat vahat ja pinnoitteet liuotetaan pois. Toimenpiteen aikana vanteet käsitellään vannehapolla ja ovien välit sekä takakontin välit pestään. Auton käsinpesu viimeistellään hoitavalla shampoolla, joka suojaa maalipintaa ja antaa sille syvän kiillon.

Pesun jälkeen auto käsitellään ohutkalvopinnoitteella, joka antaa maalipinnalle pitkäkestoisen suojakerroksen. Suojakerros hylkii vettä ja likaa, sekä suojaa autoa UV-säteilyltä. Pintakäsittelyn jälkeen asiakas saa hoito-ohjeet ja todistuksen tehdystä käsittelystä. Mikäli autoa hoidetaan oikeaoppisesti käsittelyn jälkeen, sille myönnetään 6 kuukauden takuu.

Lopuksi auton sisätilat puhdistetaan perusteellisesti. Ikkunat pestään sisältäpäin sekä pöly ja muu lika pyyhitään sisäpinnoilta, ovipaneeleista ja kynnyslistoista. Riippuen auton mattojen materiaalista, ne joko imuroidaan tai pestään vedellä. Halutessasi voit yhdistää tarjoukseen auton otsonoinnin. Otsonointikäsittelyn avulla saadaan tehokkaasti poistettua epämiellyttäviä hajuja auton sisätiloista.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä ja on käytettävissä arkisin klo klo 8-16
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi
 • Tarjous on henkilöautoille, pakettiautot ja citymaasturit 20€:n lisähinnasta

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika numerosta 045 646 3111 tai 040 777 5815 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä autopesulassa

CARWASHGATE

CarWashGate on täyden palvelun autopesula, joka sijaitsee Vantaalla lentoaseman ja Jumbon kupeessa. Autopesula hoitaa laadulla kaikki työt auton käsinpesuista aina vaativampiin nahkaverhoilujen käsittelyihin ja maalipinnan ehostuksiin. Löydät CarWashGaten myös Facebookista ja Instagramista.

DIILIÄ MYY

CarWashGate
Äyritie 12 (parkkihalli)
01510 Vantaa
Puh: 045 646 3111 ja 040 777 5815
Y-tunnus: 2996650-3
www.carwashgate.fi