Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • FFT- fraktionaalinen CO2-laserhoito iho-ongelmien hoitoon kasvoille, kaulalle, dekolteelle tai käsille 149€ (arvo 250€)

FFT on tehokas ja turvallinen menetelmä, joka hoitaa erilaisia esteettisiä ja kosmeettisia iho-ongelmia, joihin ei aiemmin ole löytynyt sopivaa hoitomuotoa. FFT:n avulla voidaan esimerkiksi kiristää ihoa kasvoilla, kaulassa ja käsissä, häivyttää tai jopa kokonaan poistaa arpia, ihon pigmentaatioita sekä hyperpigmentaatiota. Hoito tehdään yhdelle valitsemallesi alueelle; joko kasvoille, kaulalle, dekolteelle tai käsille.

Fraktionaalinen hoito on vaihtoehto myös niille asiakkaille, joille ei voida jostain syystä suorittaa plastiikkakirurgisia hoitoja tai kemikaalisia kuorintoja. FFT-menetelmän ainutlaatuinen tehokkuus perustuu kollageenin ja elastiinin synteesistä ihon syvimmissä kerroksissa. Uusi syntetisoitu kollageeni ja elastiini kiristävät ihoa. Menettelyn jälkeen ihon pintakerros palautuu kokonaan noin 24 tunnin sisällä. Vaurioituneet epidermisolut poistuvat iholta 2 viikon kuluessa.

Toisin kuin perinteisissä IPL- ja FPL-valokuorinnoissa, FFT on aina selektiivinen ja hallittavissa, mikä tekee siitä onnistuneen ja turvallisen menetelmän, jota voidaan soveltaa myös herkille alueille, kuten esimerkiksi silmien ympärille. FFT sopii kaikille ihotyypeille. Ihon väri, sen paksuus tai herkkyys eivät aseta hoidolle rajoituksia. Hoidon jälkeen ihon oma suojakyky on tallella, eikä hoidon jälkeen ole tarvetta suojaaville kasvonaamioille.

Tulokset ovat nähtävissä jo yhden hoitokerran jälkeen. Sarjahoitoa suositellaan, jos iholla on ryppyjä/juonteita, pigmentaatiota tai kyseessä on ikääntynyt iho. On suositeltavaa suorittaa hoitokuuri, joka koostuu 2–3 hoidosta 4–5 viikon välein.

CleanLine-klinikalla tätä ainutlaatuista ihonhoitomenetelmää on käytetty menestyksekkäästi jo vuosien ajan.

Hoidon estävät tekijät / kontraindikaatiot:
– epilepsia
– raskaus
– tulehdus hoidettavalla alueella
– psoriasis
– atooppinen ihottuma
– pahanlaatuiset kasvaimet hoidettavalla alueella
– diabetes
– lähiaikoina suoritettu kemiallinen kuorinta tai vastaava toimenpide
– ruskettunut iho (viimeisin rusketus viim. 3 viikkoa ennen hoitoa, koskee myös suihkurusketusta ja itseruskettavia voiteita)
– golden threads.


Ennen ja jälkeen -kuvat: CleanLine Laserclinic

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostopäivästä
  • Lahjakortti oikeuttaa hoidon yhdelle valitsemallesi alueelle; kasvot, kaula, kädet tai dekoltee. Mikäli haluat hoidon useammalle alueelle tai useamman hoitokerran tietylle alueelle, tulee ostaa yksi lahjakortti per hoito/hoidettava alue
  • Huomioithan tarjouksessa mainitut kontraindikaatiot
  • Ajanvaraus viim. 3 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa niin monta lahjakorttia kuin haluat

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta +372 555 356 04 tai CleanLine Laserclinicin onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

CLEANLINE LASERCLINIC

Vuonna 1999 avattu CleanLine Laserclinic on Viron ensimmäinen laserklinikka. Klinikan tavoitteena on ratkaista ihmisten ulkonäköön liittyviä ongelmia, jotka ovat aiheutuneet esimerkiksi iästä tai synnynnäisesti sekä auttaa asiakkaita saavuttamaan heidän itsetuntosa takaisin. CleanLine Laserclinicin lääketieteellinen lupa todistaa klinikan palvelujen korkean laadun ja henkilöstön ammattitaidon. Tiiviit yhteydet Ranskan, Saksan, Latvian ja Venäjän parhaisiin klinikoihin antavat CleanLinelle mahdollisuuden käyttää edistyneimpiä tekniikoita, lääkkeitä ja laitteita. Clean Line -klinikan erikoislaserit ovat tavallista tehokkaampia kuin monissa muissa vastaavissa Viron laserklinikoissa. Viijtyisä klinikka sijaitsee erittäin kätevällä paikalla aivan Tallinnan keskustassa, WTC-rakennuksen toisessa kerroksessa. Löydät CleanLine Laserclinicin myös Facebookista sekä YouTubesta.

Aukioloajat:
Ma klo 10–19
Ti-pe klo 10–17
La sopimuksen mukaan.

Normaalihinta perustuu Cleanline Laserclinicin asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 10.10.2019.

DIILIÄ MYY

CleanLine Laserclinic
WTCT-rakennus, 2. kerros
Jõe 5
10151 Tallinna
Puh: + 372 555 356 04
Y-tunnus: 1225098–9
www.cleanline.ee