TARJOUS

 • Kahvakuula kotitreenit + kuukauden käyttöoikeus yli 300 FeelHobby:n online-tuntiin vain 4,90 € (arvo 19,95 €)

Treenaa missä vain, mitä vain, ja milloin vain! Jotta liikunnasta voi kehkeytyä elämäntapa, on tärkeää löytää oikea, itseään miellyttävä laji. Lähes loputtomalta tuntuvasta FeelHobbyn treeni- ja lajitarjonnasta tulet taatusti löytämään aina jotain, mikä innostaa sinua liikkumaan! FeelHobby on kotimainen verkkoliikuntapalvelu, jossa sinua odottaa yli 300 heti käytössäsi olevaa online-treeniä, uusia kuukausittaisia liikuntasarjoja, sekä kannustavia Live-treenejä.

Nooran täysin ohjatut kahvakuula treenit ovat super tehokkaita 20min treenejä. Pääset kokeilemaan uusia tapoja hyödyntää kahvakuulaa ja Noora ohjeistaa sinua koko ajan oikeaan tekniikkaan, jotta saat liikkeistä kaiken hyödyn irti. Viikoittain tehdään 2 kovaa kahvakuulatreeniä ja 1 kehoa palauttava ja tasapainoa vahvista mobility harjoite.

Voit kuitenkin tehdä harjoitteet oman tason mukaan, sillä ne tehdään aikaa vastaan!

Lisäksi tulet saamaan käyttöoikeuden kaikkiin muihin FeelHobbyn valmennuksiin kuten:

 • Kotitreenit by Kerttu Rissanen
 • Kuminauhatreeni-valmennus
 • Kohti päälläseisontaa
 • Fysioteraupeutin ohjaamia harjoitteita
 • 14 päivän core -haaste
 • Flow ja Yin jooga
 • Kohti spagaattia
 • Kehonhuollon viikko-ohjelma
  Ja moniin muihin kokonaisuuksiin!

Näin tiedät aina kuinka treenaat. Voit aloittaa aina uuden haasteen tai valita jokaiseen päivään sopivan treenin.

FeelHobby on suomalainen verkkoliikuntapalvelu, josta saat kaikki valmennukset ja yksittäiset tunnit käyttöösi tällä yhdellä kirjautumisella. Valmentajina toimii Suomen huiput ja he ohjaavat sinua onnistumaan ja pääsemään tavoitteisiisi. Tulet saamaan jokaisesta treenistä, joogasta tai tanssitunnista parhaat hyödyn ja opit irti.

Lue mitä asiakkaamme sanovat meistä:

“Tekemäni treenit ovat olleet kivoja ja tehokkaita. Myös rauhallisempia tunteja löytyy, kuten joogat ovat ihania. Sivuston ulkoasu myös miellyttävä. Talentit ovat ihanan positiivisia ja kannustavia.”

“Tekemäni treenit ovat selkeitä ja ne muodostavat selkeitä eteneviä kokonaisuuksia. Venyttelyssä ja mobilityssä juokseva kello on hyvä.”

Aloita siis nyt ja liity tuhansien tyytyväisten FeelHobby asiakkaiden joukkoon ja aloita kehityksesi.

Ensimmäinen kuukausi FeelHobbya vain 4,90 € (norm.19,95 €). Ensimmäisen kuukauden jälkeen tilaus jatkuu normaalihintaisena 19,95 €/kk mikäli sitä ei irtisanota. Voit olla asiakkaanamme niin kauan kuin koet sen olevan tarpeellista sinulle.

Kuva: FeelHobby

EHDOT

 • Lahjakortti voimassa 1 kk ostopäivästä
 • Ei voi käyttää olemassaoleviin jäsenyyksiin
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Aktivoi jäsenyys verkossa. Täytä vaaditut tiedot ja syötä lahjakortin koodista koodin alkuosa (- edeltävä osa), joka aktivoi edun

FEELHOBBY

Lähde Suomen parhaiden oppiin! FeelHobby on suomalainen verkkoliikuntapalvelu, josta saat kaikki valmennukset ja yksittäiset tunnit käyttöösi tällä yhdellä kirjautumisella. Ohjaajina toimii Suomen huiput ja he ohjaavat sinua onnistumaan ja pääsemään tavoitteisiisi. Tulet saamaan jokaisesta tanssitunnista, joogasta tai treenistä parhaat hyödyn ja opit irti. Tutustu FeelHobbyyn lisää Facebookista ja inspiroidu tulevasta heidän Instagraminsa kautta!

DIILIÄ MYY

FeelHobby
Y-tunnus: 3130678-2
Yrityksen sivut

Tutustu myös muihin online -palveluihin!