Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 15 min Flyboard-lento 59€ (arvo 85€)

Flyboard on kesän hauskin ja vauhdikkain vesiurheilulaji, jossa pääset kokeilemaan miltä lentäminen tuntuu! 260 hevosvoiman vedenpaineella nouset jopa 15 metrin korkeuteen. Flyboarding tapahtuu Hietaniemen rannan pohjoisosassa. Mukaasi tarvitset uima-asun/bikinit, pyyhkeen ja juomapullon. Paikan päältä saat kelluntaliivit sekä kypärän. Paikalle suositellaan saapumaan reilusti ennen ajoaikasi alkamista. Flyboard Helsingillä ei ole omia pukukoppeja, suihkuja eikä vessaa, mutta yleiset tilat löytyvät Hietaniemen uimarannalta noin 100 metrin päästä.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 8.9.2018 asti ja käytettävissä ma–pe
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Flyboard Helsingin ajanvarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä uimarannalla

FLYBOARD HELSINKI

Flyboard Helsinki tarjoaa elämyksiä flyboardingin parissa Hietaniemen rannan pohjoispuolella. Flyboard Helsinki lennättää niin aloittelijoita kuin kokeneitakin harrastajia. Flyboarding sopii myös lennokkaaksi ohjelmaksi esimerkiksi polttareihin tai yritystapahtumiin. Voit tutustua Flyboard Helsinkiin myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Flyboard Helsinki
Hietaniemen ranta, pohjoispuoli
Puh: 050 343 4736
Y-tunnus: 2759150-9
www.flyboardhelsinki.fi