TARJOUS | Funpark by Flamingo Spa – liput uuteen lasten sisäleikkipuistoon | Vantaa

 • Ranneke (arkipäivät) 6 € (arvo 10 €)
  – säästä 40 %
 • 2 x Ranneke (arkipäivät) 10 € (arvo 20 €)
  – säästä 50 %
 • 4 x Ranneke (arkipäivät) 19 € (arvo 40 €)
  – säästä 53 %

Ulkoaktiviteetit pois pelistä? Funpark by Flamingo Spa sisäleikkipuisto on lumipyryisten päivien pelastaja!

Funpark by Flamingo Spa on uusi, kesäkuussa 2022 avattu viidakkoteemainen lasten sisäleikkipuisto kauppakeskus Jumbo-Flamingossa, Vantaalla. Luo lapsillesi ikimuistoinen päivä ja anna mahdollisuus heittäytyä hurjaan viidakkoseikkailuun, kiipeillä kuin apina ja juosta kuin gepardi! Kiipeilytelineisiin ja -putkiin voi huoletta mennä mukaan myös aikuinen, joten tylsää ei varmasti tule yhdelle jos toisellekkaan. Funparkista löytyy monipuolinen valikoima erilaisia laitteita, joissa voi kiipeillä, liukua, roikkua, pomppia ja tanssia. Vain mielikuvitus on rajana, eikä vauhtia päivästä varmasti puutu!

Viihdytettynä pitävän, monipuolisen sisäleikkipuiston puuha-alueiden, laitteiden ja telineiden lisäksi tarjolla on myös hauskoja tapahtumia, kuten TaaperoTiistai, Zumba® Kids Jr. -tunnit sekä muskarit. Vaihtelevan tapahtumatarjonnan ansiosta puistossa viihtyy useamminkin! Koska leikkiessä tulee aina nälkä, on Funparkissa ostettavissa myös pientä naposteltavaa ja juomaa. Valikoimasta löytyy vaihtuvia välipaloja, kuten välipalakeksejä, smoothieita ja pillimehuja. Aikuiset taas voivat nautiskella puiston puolella erikoiskahveista tai vaikkapa teestä. Tadaa – täydellinen päivä perheen pienimmille on luotu, ja vielä tarjoushintaan!

 

sisäleikkipuisto

sisäleikkipuisto

Kuvat: Funpark by Flamingo Spa

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 13.10.2023 asti ja käytettävissä arkisin ma-pe
 • Tarjouksessa mainitut 2 ja 4 ranneketta tulee käyttää samalla käyntikerralla
 • Ranneke 0-17 -vuotiaille
 • Alle 1-vuotiaat pääsevät maksavan sisaruksen kanssa ilmaiseksi Funparkiin ja täysi-ikäiset huoltajat leikkivät lasten mukana aina ilmaiseksi
 • Ranneke on voimassa yhden leikkikerran ja leikkiaika on 2 tuntia

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä Funpark by Flamingo Span kassalla

FUNPARK BY FLAMINGO SPA / FLAMINGO SPA

Flamingo Spa on pistänyt parastaan, ja luonut lapsille kokonaisen viidakkoteemaisen lasten sisäleikkipuiston kauppakeskus Jumbo-Flamingoon. Flamingo Spa myös on koko perheen vesipuisto, joka tarjoaa riemastuttavia hetkiä kaikille vauhdikkaiden vesileikkien ystäville. Päätä huimaavien vesiliukumäkien ja sporttialtaiden vastapainona Aikuisten kylpylä takaa kokonaisvaltaista hyvinvointia rauhoittavine ympäristöineen saunojen ja altaiden lämmön helliessä sekä kehoa että mieltä.

Uuden Funpark by Flamingo Spa sisäleikkipuiston aktiviteettivalikoimaan taas lukeutuukin kaikki vesileikkien ulkopuolelta! Sisäleikkipuistosta löydät interaktiivisia pelilaitteita, hauskoja tapahtumia ja tilaa temmeltää! Funparkissa voit järjestää myös super hauskat synttärit. Tutustu Funpark by Flamingo Spa lasten sisäleikkipuistoon Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Funpark By Flamingo Spa
Tasetie 8
01510 Vantaa
Puh. 020 7785 257
Y-tunnus: 2029086-9
Yrityksen sivut

Lisää tarjoushintaista tekemistä löydät täältä!