TARJOUS

  • Geelilakkaus ja kynsien hoito 30 € (arvo 55 €)

Lohkeileeko lakka jo ennen kuin olet ehtinyt edes fiilistelemään upeita kynsiäsi? Geelilakkaus tekee kynsistäsi upean kiiltävät ja se kestää kauniina usean viikon ajan! Geelilakkaus on rakennekynsiä kevyempi ja hellävaraisempi vaihtoehto, sillä geelilakkaa levitetään kynnelle vain ohuelti. Lakan kestävyyden lisäksi geelilakkaus suojaa myös omia kynsiä liuskoittumiselta ja lohkeilemiselta. Luonnollisen lopputuloksen saavuttamiseksi geelilakkaus on erinomainen vaihtoehto, sillä kestävä, uunissa kovetettava lakka levitetään suoraan oman kynnen päälle, jolloin kynnen muoto pysyy luontevana ja pituus sopivan maltillisena.

Kokonaisuudessaan diili sisältää kynsien leikkauksen ja viilauksen, kynsinauhojen siistimisen ja geelilakkauksen. Huomioithan, että tarjoukseen ei kuulu vanhojen geelilakkausten tai rakennekynsien poistoa. Hoidon kesto on noin 2 tuntia.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Rozalle numerosta 050 554 5502 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

RUUSU BEAUTY

Ruusu Beautyn kauneuden ammattilainen Roza toimii Studio BB Pasilan tiloissa, jossa asiakkaita hemmotellaan päästä varpaisiin ja geelilakkauksista hyvin hoidettuihin kynsiin.

DIILIÄ MYY

Ruusu Beauty
Opastinsilta 8B
00520 Helsinki
Puh. 050 554 5502
Y-tunnus: 3215319-1

Tutustu myös muihin pääkaupunkiseudun kynsidiileihin!