TARJOUS

  • Varpaiden geelilakkaus pikajalkahoidolla 39 € (arvo 80 €)
    –säästä 51 %

Turhauttavatko halkeilevat kynsilakat ja kaipaat huoliteltuja kynsiä pidemmäksi aikaa? Kynsien geelilakkaus on vastaus toiveisiisi. Geelilakkaus kestää kynsissä pitkään ja takaa kauniit sekä huolitellut kynnet useiksi viikoiksi. Geelilakkauksen etuja ovat helppous, luonnollisuus ja kynttä suojaava vaikutus. Kestolakkaus suojaa kynttä, jolloin kynsi saa kasvaa sen alla.

Tarjoukseen sisältyy lisäksi pikajalkahoito. Pikajalkahoidossa poistetaan kevyesti kovettumat, leikataan kynnet, kynsinauhat ja ongelmakohdat hoidetaan sekä hoito viimeistellään voiteella. Jalkahoidon ja geelilakkauksen jälkeen jalkasi ovat siistit ja hemmotellut.

geelilakkaus

Kuva: Studio Hemmat

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika puhelimitse tai tekstiviestitse numerosta 045 227 7606 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

STUDIO HEMMAT

Studio Hemmatissa voit antaa kehon ja mielen palautua. Hoitolassa sinun ei tarvitse suorittaa ja voit vain olla. Studio Hemmatissa huolehditaan ihostasi, kehostasi ja mielestäsi – kokonaistavaltaisesta hyvinvoinnistasi. Kaikki hoidot ovat sinua ja hyvinvointiasi varten luotuja kokonaisvaltaisia elämyksiä, jotka jättävät lempeän jäljen kehoon, mieleen ja sydämeen. Studio Hemmatissa voit päästää irti, antaa hengityksen tasaantua ja löytää hetken rauhaa arjen keskellä. Studio Hemmat palvelee asiakkaitaan maanantaista perjantaihin klo 11-19 ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan. Tutustu hoitolaan tarkemmin Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Studio Hemmat
Itäinen Pitkäkatu 23
20700 Turku
Puh: 045 227 7606
Y-tunnus: 31597102
Yrityksen sivut

Katso myös muut Kauneus-kategorian diilit