Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Vapaavalintaiset salaatit kahdelle 9,90€ (arvo 19,80€)

The Grind Coffee and Wine on tunnelmallinen, tyylikäs, pieni kahvila ja viinibaari upealla paikalla Helsingin keskustassa! Tule tutustumaan maukkaisiin salaatteihin Helsingin kauppatorin viereen Unioninkadulle. The Grind Coffee and Wine tarjoaa nyt vapaavalintaiset salaatit kaksi yhden hinnalla! Salaattipohjaan kuuluu salaattisekoitus, kurkkua, tomaattia, krutongit tai siemensekoitus, salaatinkastike sekä leipä. Lisäksi saat itse valita kaksi täytettä salaattiin laajasta menu valikoimasta, johon voit tutustua tarkemmin täältä. Tervetuloa tutustumaan kahvila ja viinibaariin salaatin merkeissä yhdessä kaverin kanssa!

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 1 kk ostohetkestä ja käytettävissä aukioloaikojen mukaisesti
  • Lahjakortti sisältää salaatit kahdella täytteellä kahdelle
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Voit saapua paikan päälle ilman pöytävarausta
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

THE GRIND COFFEE AND WINE

The Grind Coffee and Wine on upouusi kahvila ja viinibaari upealla sijainnilla Helsingin keskustassa. Kahvila tarjoaa maukkaita ja herkullisia salaatti-, uuniperuna-, ja pasta-annoksia sekä muuta pientä purtavaa. Juomapuolelta löytyy laaja valikoima erilaisia viinejä sekä erikoiskahveja.  Tämä tunnelmallinen, tyylikäs ja pieni ravintola-kahvila palvelee asiakkaitansa uusissa ihanissa tiloissa Eteläesplanadilla kauppatorin kupeessa! Tutustu kahvilaan lisää heidän Facebookissa.

Aukioloajat:
ma-to klo 8-18
pe klo 8-20
la klo 10-20
su suljettu

DIILIÄ MYY

The Grind Coffee and Wine
Unioninkatu 26
00130 Helsinki
Y-tunnus: 0909305-5
www.grindcoffee.fi