TARJOUS

 • Vapaavalintaiset hampurilaiset kahdelle 19 € (arvo 31,80 €)
  – säästä 40 %
 • Vapaavalintaiset hampurilaiset neljälle 36 € (arvo 63,60 €)
  – säästä 43 %

Miltä maistuukaan kunnolliset ravintolatason burgerit? Mikäli viimeisimmästä herkkuburgeristasi on jo aikaa, tai olet todellinen burgerikonkari, joka ei saa erilaisista burgerikokemuksista tarpeekseen, on edessäsi erinomainen tarjous! Hanoon takaa monipuolisella burgereiden ruokalistallaan niin uudenlaisia makukokemuksia kokeilunhaluisemmille, kuin myös perinteisempiä burgereita sitä itseään arvostaville. Diilin ostaessasi valittavanasi on burgerit seuraavanlaisista vaihtoehdoista:

Juustohampurilainen (L)

150 g Black Angus pihvi, cheddarjuusto, tomaattia, suolakurkku, Rapeasalaatti, sipuli, hampurilaiskastike, Majoneesi, ranskalaiset perunat. Pihvi valmistetaan medium kypsyydellä. Annos on saatavilla myös gluteenittomana.

Halloumi Burger (L)

150 g Black Angus Pihvi, 2 kpl halloumijuustotikku, tomaatti, suolakurkku, Rapeavsalaatti, sipulia, hampurilaiskastike, Majoneesi, ranskalaiset perunat. Pihvi valmistetaan medium kypsyydellä. Annos on saatavilla myös gluteenittomana.

Rapea kanahampurilainen (L)

Rapea kanaburger, pihvitomaatti, cheddarjuusto, majoneesi ja ranskalaiset perunat. Annos on saatavilla myös gluteenittomana.

Tulinen hampurilainen (L)

150 g 100 % suomalainen naudanlihapihvi, Cheddarjuustoa, Jalapeno-salsaa, Pikkelöityä punasipulia, Chilimajoneesia. Paistamme pihvimme mediumiksi, pyydettäessä kypsäksi.

Sinihomejuusto hampurilainen

150 g 100 % suomalainen naudanlihapihvi, Cheddarjuustoa, Saint agur-juustoa, Pikkelöityä punasipulia, aiolia, Rucolaa. Paistamme pihvimme mediumiksi, pyydettäessä kypsäksi.

Kasvis hampurilainen

Kasvispihvi, cheddarjuusto, Majoneesi, sipuli, suolakurkku,pihvi tomaatti, ranskalaiset perunat. Annos on saatavilla myös gluteenittomana.

 

Hanoon burgeri logo

Kuvat: Hanoon

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
 • Lahjakortti on käytettävissä arkisin klo 15 jälkeen ja viikonloppuisin aukioloaikojen mukaisesti. Tarkista ajantasaiset aukioloajat ravintolan verkkosivuilta
 • Myös take away
 • Monster Burger EI kuulu tarjoukseen
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi Offerilla-lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Voit halutessasi tehdä take away -tilauksen puhelimitse numerosta 041 319 9949
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

 

Hanoon burgeri omistaja

Kuva: Hanoon

HANOON

Hanoonissa nautit aina monipuolisesta tarjonnasta, ja maittavasta ruoasta. Tarjolla on laaja valikoima herkullisia á la carte-annoksia, sekä arkipäivisin ruokailijoita ilahduttava, päivittäin vaihtuvan ruoan lounasbuffet, jonka antimista voit nauttia vaikka jokaisen arkisen lounastauon merkeissä. Ravintolassa on mahdollista järjestää tilauksesta myös yksityistilaisuuksia, kuten syntymäpäiviä, pikkujouluja ja häitä.

Hanoonilta löytyy ruokaa jokaiseen makuun ja koko perheelle, ikään katsomatta. Tutustu tarjontaan tarkemmin Hanoonin Facebookissa, nautiskele ravintolan antimista ja ihastu!

DIILIÄ MYY

HanoonHanoon logo
Kirvesmiehenkatu 2
00880 Helsinki
Puh: 041 319 9949
Y-tunnus: 2773526-9
Yrityksen sivut

Jotakin muuta kuin burgeria? Katso tästä muu tarjonta!