TARJOUS

  • Miesten hiustenleikkaus ja amerikkalainen parranajo 19 € (arvo 42 €)

Hiukset minttiin edullisesti! Imarteleva hiustenleikkaus ja amerikkalainen parranajo piristävät ulkonäköä sekä antavat edustavan kuvan. Hiuksesi voidaan leikata joko vanhan mallisi mukaan tai uudistaa täysin. Amerikkalainen parranajo on arjen luksusta. Parranajossa iho pehmitetään lämpimällä pyyhkeellä, jonka jälkeen iholle sivellään parranajocremeä. Parta ajetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti ja lopputuloksena saat pehmeän ja sileän ihon. Nyt on tilaisuutesi päivittää hiuksesi ja partasi varsin hyvään hintaan!

EHDOT

  • Lahjakortti voimassa 2 kk ja käytettävissä ma-pe klo 10–19 & la klo 10–18
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika etukäteen puhelimitse numerosta 040 179 6090 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä autopesulassa

PARTURIKAMPAAMO DONI

Parturikampaamo Doni – upouusi parturi kampaamo Alppilassa, aivan Linnanmäen vieressä! Parturikampaamo Donin henkilökunta on erikoistunut etenkin mm. miesten hiustenleikkauksissa feidauksiin, sekä parran muotoiluun ja amerikkalaiseen parranajoon. Doniin pääset helposti aina kun hiuksesi sitä tarvitsevat, sillä kulkuyhteydet ovat erinomaiset! Tässä hiustenleikkaus tarpeisiisi. Tutustu yritykseen Facebookissa!

DIILIÄ MYY

Parturikampaamo Doni
Viipurinkatu 9
00510 Helsinki
Puh: 040 179 6090
Y-tunnus: 32475166

Katso myös muut Kauneus-kategorian diilit