TARJOUS | Cutters – Hiustenleikkaus uusille asiakkaille | Koko Suomi

 • Hiustenleikkaus 14,99 € (arvo 29,99 €)
  – säästä 50 %
 • Hiustenleikkaus + 2 vapaavalintaista tuotetta 27,99 € (arvo 59,97 €)
  – säästä 53 %

HUOM: Tarjous voimassa vain uusille asiakkaille

Cutters – Cut time. Cut hair. Cut cost. Täten tuomme luoksesi pohjoismaiden suosituimman parturikampaamon!

Nopeudestaan, tehokkuudestaan, tasa-arvoisuudestaan, sekä edullisuudestaan jo laajalti tunnettu Cutters taikoo hiuksillesi uuden hiustyylin silmän räpäyksessä. Jo yhteensä yli miljoonat hiukset leikannut Cutters on saanut palvelustaan erinomaiset 9,2/10 tähden arvostelut yli 100 000 asiakkaalta.

Nyt pääset siis entistä edulllisemmin tutustumaan Cuttersiin vain 14,99 €:n hintaan! Digitaalinen Drop-in lähimpään salonkiisi onnistuu milloin vain ilman ajanvarausta. Kätevän Cutters -sovelluksen avulla vältät myös turhan seisoskelun, sillä voit ilmoittautua jonoon digitaalisesti! Sovellus kutsuu sinut vuorollasi ammattitaitoisen parturikampaajan penkkiin. Lopputuloksen yllättäessä saatat haluta palata Cuttersiin jälleen myöhemmin, ja meillä onkin sinulle ilouutisia! Hiustenleikkaus on kaikille aina saman hintainen, olivat hiuksesi sitten pitkät tai lyhyet. Valinnaisesti saat mukaasi myös kaksi vapaavalintaista ammattitason hiustuotetta. Tutustu tuotteisiin lisää täältä!

cutters

Kuva: Cutters

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 3.4.- 30.4.2023 välillä ja käytettävissä kaikissa Cutters-toimipisteissä
 • Koodi toimii vain uusille asiakkaille
 • Tuotteet voit lunastaa salongissa näyttämällä lahjakorttia henkilökunnalle hiustenleikkauksen yhteydessä

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Voit lunastaa koodin Cutters-sovelluksen kautta. Lataa Cutters-sovellus Apple Storesta tai Google Play kaupasta. Kirjaudu sisään sovellukseen ja valitse haluamasi salonki kartta-sivulta. Luo profiili ja lunasta leikkaus koodilla maksuvaiheessa. Koodi toimii vain uusille asiakkaille. Tuotteet voit lunastaa salongissa näyttämällä lahjakorttia henkilökunnalle hiustenleikkauksen yhteydessä

CUTTERS

Cutters on fiksu drop-in parturi-kampaamo. Cuttersilla asiakkaita ei erotella, vaan kaikille tarjotaan laadukas ja tehokas hiustenleikkaus ilman ajanvarausta hintaan 29,99 €. Cuttersilla ei pestä tai värjätä hiuksia, vaan keskitytään nimenomaan siihen missä Cuttersin taidot pääsevät loistamaan, hiustenleikkaukseen ja tyylikkääseen muotoiluun. Voit maksaa hiustenleikkauksen ja ilmoittautua jonoon Cutters-sovelluksella tai salongin itsepalvelukassalla. Cutters -sovelluksella voit myös seurata paikkaasi jonossa ja jonottaa siellä missä itse haluat! Cuttersilta löydät myös laajan valikoiman ammattitason hiusten hoito- ja muotoilutuotteita edulliseen hintaan. Cut time. Cut hair. Cut cost.

DIILIÄ MYYcutters logo

Cutters Suomi
Y-tunnus: 2935324-8
Yrityksen sivut

TOIMIPISTEET

ESPOO
Ainoa
Iso Omena
Sello

HELSINKI
Citycenter Inside
Itis
Kaari
Kamppi
Mall of Tripla

LEMPÄÄLÄ
RAISIO
TAMPERE
TURKU
LAPPEENRANTA
Iso-Kristiina
KUOPIO
Matkus
SEINÄJOKI
Ideapark