Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

 • Valinnaisen alueen kestopigmentointi 139 € (arvo 390 €)

Toteuta haaveesi helpommasta arjesta! Kestopigmentoinnit huuliin, kulmiin tai silmien ylärajauksiin Hoitola Impressistä.

MIKISI OSTAA TÄMÄ DIILI

 • Säästät huimat 251 €
 • Kestomeikki korvaa arkirutiinit
 • Tutkitut ja turvalliset värit ja välineet
 • Ammattitaitoinen ja koulutuksen omaava tekijä

Hoitola Impressin ammattitaitoinen hoitohenkilökunta loihtii valitsemallesi hoitoaluelle kauniit kestopigmentoinnit. Ennen toimenpidettä asiakkaan kanssa keskustellaan pigmentointiin liittyvistä toiveista sekä suunnitellaan halutun lopputuloksen muoto ja sävy. Lopulta pigmentointiväriä viedään ihon ylimpiin kerroksiin, joka ihotyypistä riippuen haalistuu 1–3 vuoden kuluessa. Kestopigmentoinnilla saadaan pitkäkestoisesti korostettua ja terävöitettyä kasvojen piirteitä.

Kulmien kestopigmentoinnilla kohotetaan katsetta ja luodaan kehykset kasvoille. Pigmentointi voidaan tehdä esim. luonnollisia ihokarvoja muistuttavalla tekniikalla tai kulmat voidaan tehdä puuterimaisen meikatun näköisiksi.

Silmien ylärajauksien pigmentointi korostaa katsetta ja tuo esiin silmän muodon. Rajaus voidaan tehdä ihan ripsirajaan, jolloin tulos on luonnollinen eikä näytä meikatulta. Vahvempi rajaus voidaan häivyttää, jolloin pigmentointi on selkeämpi. Rajauksissa voidaan käyttää myös muita värejä kuin mustaa. Värejä voi myös yhdistellä.

Huulten pigmentoinnilla saadaan symmetrisyyttä ja täyteläisyyttä huuliin. Huulten rajat muotoillaan tarkasti ja väri häivytetään kohti huulten keskustaa. Huulet ovat luonnollisen näköiset myös ilman meikkiä. Värivalikoima on runsas ja väri valitaan huulten oman värin ja asiakkaan mieltymyksien mukaan.

Huom! Tarjous ei sisällä kestopigmentoinnin vahvistusta, mutta Hoitola Impress tarjoaa lahjakortin ostaneille asiakkaille vahvistuksen alennettuun hintaan.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika numerosta 044 5800 848 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

HOITOLA IMPRESSE

Hyvässä ihon- ja kehonhoidossa tarvitaan ammattitatitoa kokemusta ja hoitavat kädet.

Tulokselliseen ihonhoitoon erikoistunut Hoitola Impresse palvelee asiakkaitaan vankalla osaamisella ja edistyksellisimmillä hoitomenetelmillä. Yrityksen palvelutarjonnasta löydät perinteiset kosmetologiset hoidot, jonka lisäksi hoitolan henkilökunta on erikoistunut moninaisten iho-ongemien, pigementtimuutosten ja ihon ikääntymisen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Osaamisalueisiin lukeutuu myös Yumi Lashes -ripsikäsittelyt, Shellac-lakkaukset sekä kestopigmentoinnit.

Hoitola Impressin henkilökunta on koulutettuja kauneudenhoitolana ammattilaisia ja kosmetolgit ovat Suomen Kosmetologiyhdistyksen jäseniä. Hoitolasta saa myös turvalliset täyteainehoidot sekä tarvittaessa vastuulääkärin palvelut.

Tutustu Hoitola Impressiin ja sen saamiin hyviin arvosteluihin Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Hoitola Impresse
Tehtaankatu 19
00150 Helsinki
Puh: 044 5800 848
Y-tunnus: 1996536-3
www.hyvinvoinninpalvelupiste.fi