Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

 • Reikihoito 60 min 25 € (arvo 65 €)
  – säästä 62 %
 • Reikihoito 2 x 60 min 49 € (arvo 130 €)
  – säästä 62 %

HomeopaPia tarjoaa nyt yhden tai kahden kerran reikihoidon 62 % alennuksella. Reiki tarkoittaa universaalia ja maailmankaikkeudellista elämänenergiaa, jota ajatellaan olevan ihmisten sisällä ja ulkopuolella. Kyseinen energia muuttuu jatkuvasti esimerkiksi ihmisen sairastuessa. Epätasapainoista energiaa pystytään kuitenkin hoitamaan toisen energiakentän, eli toisen ihmisen avulla. Reikihoidossa hoitaja pitää käsiään hieman irti hoidettavasta tai koskettaa häntä kevyesti. Käsiä pidetään samassa kohtaa kehoa muutaman minuutin ajan, minkä jälkeen ne siirretään noin 10 kertaa eri puolille hoidettavan kehoa.

Reikihoitoa pystytään toteuttamaan myös etähoitona ja sillä voi hoitaa myös itse itseään. Hoidon avulla keho rentoutuu ja sillä voi olla vaikutusta myös vastustuskyvyn tai kiputilojen paranemiseen. Reiki auttaa sinua irtautumaan arjesta ja saa sinut tuntemaan itsesi virkeämmäksi. Yhden hoitokerran kesto on 60 minuuttia.

Tutustu Reikiin lisää tästä.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • 1 lahjakortti / henkilö

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika soittamalla tai tekstiviestillä numerosta 041 317 6567 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

HOMEOPAPIA

HomeopaPian Pia on koulutettu reikihoitaja. Asiakasta palvellaan lähes 5 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. HomeopaPiassa asiakas on aina keskiössä ja häntä halutaan auttaa muun muassa jaksamaan arjen keskellä. Pia tarjoaa myös homeopaattista konsultaatiota oppilastyönä sekä tietoa ja vinkkejä homeopatian hyödyntämisestä akuutteihin vaivoihin, kuten flunssan oireisiin. Tutustu yritykseen lisää HomeopaPian Facebookissa ja Instagramissa.

Normaalihinta perustuu HomeopaPian asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 4.12.2020.

DIILIÄ MYY

HomeopaPia
Munkkiniemen puistotie 11
00330 Helsinki
Puh. 041 317 6567
Y-tunnus: 3085208-7
www.homeopapia.com