TARJOUS | Huulten muotoilu täyteaineella | -55 %

  • Huulten muotoilu täyteaineella 129 € (arvo 285 €)

Täyteläiset, symmetriset huulet voivat tehdä suurenkin vaikutuksen itsevarmuuteen. Huulten muotoilussa ammattilainen muotoilee sinulle juuri sinun kasvoihisi sopivat huulet, jotka korostavat piirteitäsi. Huulten muotoilussa otetaan huomioon aina asiakkaan toiveet, ja muotoilussa voidaan keskittyä esimerkiksi volyymin lisäämiseen, amorinkaaren korostamiseen, tai symmetrisyyden luomiseen. Yleinen toive on myös tasapainon luonti ala- ja ylähuulen välille.

Huulten muotoilussa Beauty by Maria käyttää nykyaikaista Russian lip tekniikkaa, jolla huulista saadaan näyttävät ja erityisesti huulten rajasta korostettu. Russian lip tekniikkaa käytettäessä vältetään menneiden aikojen ankkamainen huuli, ja saavutetaan nimenomaan kaunis muoto huuliin pelkän volyymin lisäämisen sijasta. Vaikuttavana aineena Teosyal RHA 3 ja 1 ml annos, jolla huuliin saadaan takuulla aikaan halutunlainen muutos.

Teosyal RHA on ensimmäinen hyaluronihappo-täyteainesarja, joka ottaa huomioon kasvojen ilmeet säilyttäen ihon elinvoiman ja pehmeyden. Teosyal RHA sopii hyvin kasvojen liikkuvimmille alueille, jonka takia valinta onkin täydellinen huulten muotoilun tarkoitukseen. Hyaluronihappo on tehokas, turvallinen ja pitkäkestoinen aine, jota ihmisen elimistö tuottaa luonnostaan. Geelimäiseksi muunneltu hyaluronihappo pitää lopputuloksen yllä kuitenkin moninkertaisesti pidempään, kuin kehon oma, vesiliukoinen hyaluronihappo. Tämän ansiosta huulten muotoilu voi pysyä yllä jopa puolesta vuodesta vuoteen, riippuen aineenvaihdunnasta.
Kuva: Beauty by Maria

Kuva: Beauty by Maria

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa
  • Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika soittamalla numeroon 044 541 5940 tai Instagram directillä -viestillä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

BEAUTY BY MARIA

Beauty By Marian perustaja Maria Pennonen on koulutettu sairaanhoitaja, microblading artisti ja sertifioitu täyteainehoitaja. Maria loihtii kaikki esteettiset toiveesi toteen!  Beauty By Marian studio sijaitsee Stormy Tattoo & Beauty liikkeessä. Tutustu Marian työnäytteisiin lisää Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Beauty By Maria
Hämeenkatu 38
11100 Riihimäki
Puh. 044 541 5940
Y-tunnus: 2931099-3
Yrityksen Instagram

Tutustu myös muihin kauneusdiileihin!