TARJOUS

  • Hyaluron Pen täyteainehoito 85 € (arvo 160 €)

Kammostuttaako neulat, mutta kauniin täyteläiset huulet kiinnostaa? Hyaluron Pen innovaatio mahdollistaa luonnollisimman mahdollisen esteettisen toimenpiteen! Hyaluron Pen sisältää kehon luontaisia hyaluronihappoja, joita ihmisen iho tuottaa luonnostaan. Hyaluronihapon tehtävä on sitoa vettä, ja siten kosteuttaa ihoa luoden nuorekasta täyteläisyyttä kasvoihin ja huuliin. Hyaluron Pen täyteainehoidolla voidaan korvata vanhenemisen myötä menetettyä täyteläisyyttä hyaluronihapon luontaisen tuotannon hidastuessa, tai lisätä volyymia luontaisesti ohuempiin huuliin. Täyteläisyyden ja muodon lisäksi hyaluronihappo parantaa ihon kosteustasapainoa, sävyä, elastisuutta sekä pehmeyttä.

Perinteisiä injektointimenetelmiä uhmaamaan markkinoille on saatettu Hyaluron Pen tekniikka, jossa täyteaine imeytetään huuliin ihon kudosten läpi ilmanpaineen avulla. Neulattomalla tekniikalla vältetään ihon kerrosten rikkoutuminen, sekä verisuonten ja hermojen vaurioitumisen riskit. Ilmanpaineen avulla toteutettu hoito takaa luonnollisen lopputuloksen laajemmalle alueelle tasaisemmin levittäytyvän aineen ansiosta. Hoito tehdään valitsemallasi RevitaJal – täyteaineella huulten alueelle. Tutustu tästä lisää vaihtoehtoihin!

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 044 975 9970 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

ESTEMED

Korkeatasoiseen esteettiseen kauneudenhoitoon erikoistunut Estemed on kosmetologikeskus Helsingin Siilitiellä. Kauneushoitoja on tarjolla niin nuorekkuuden ylläpitoon kuin virkeämmän ilmeen saavuttamiseen. Henkilökunta koostuu kansainvälisen koulutuksen omaavista lääkäreistä, joilla on pitkä kokemus kauneusalasta. Laajalla 15 vuoden kokemuksella Estmedin kauneusklinikka takaa aina optimaalisen lopputuloksen. Työntekijät pysyvät ajan tasalla uusista hoitomenetelmistä ja tuotteista osallistumalla jatkuvasti alan koulutuksiin ja messuihin, tästä esimerkkinä innovoivan Hyaluron Pen tekniikan haltuunotto. Löydät Estemedin myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Estemed
Siilitie 6
00880 Helsinki
Puh. 044 975 9970
Y-tunnus: 2705314-5
Yrityksen sivut