TARJOUS

  • Hampaiden valkaisu 99 € (arvo 249 €)

Haaveiletko valkoisemmasta hammasrivistöstä? Hoitola Impresse tarjoaa hampaiden valkaisun edistyksellisellä Tzana-menetelmällä erikoishintaan. Hampaiden valkaisussa käytetään markkinoiden tehokkainta LED-valon ja valkaisuaineen yhdistelmää, mikä takaa 2–10 astetta valkoisemmat hampaat. Toimenpiteen ensimmäisessä vaiheessa puhdistava esikäsittelyaine levitetään hampaiden pinnalle. Tämän jälkeen valkaisugeeli laitetaan silikonisessa muotissa suuhun 3 x 15 min ajaksi, jonka jälkeen valkaisu on valmis! Hampaiden valkaisu Tzana-menetelmällä on peroksiiditon, kivuton ja täysin turvallinen. Menetelmä ei aiheuta arkuutta tai kipua ikenissä ja hampaissa.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostopäivästä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Hoitola Impressen varausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

HOITOLA IMPRESSE

Hyvässä ihon- ja kehonhoidossa tarvitaan ammattitatitoa kokemusta ja hoitavat kädet.

Tulokselliseen ihonhoitoon erikoistunut Hoitola Impresse palvelee asiakkaitaan vankalla osaamisella ja edistyksellisimmillä hoitomenetelmillä. Yrityksen palvelutarjonnasta löydät perinteiset kosmetologiset hoidot, jonka lisäksi hoitolan henkilökunta on erikoistunut moninaisten iho-ongemien, pigementtimuutosten ja ihon ikääntymisen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Osaamisalueisiin lukeutuu myös Yumi Lashes -ripsikäsittelyt, Shellac-lakkaukset sekä kestopigmentoinnit.

Hoitola Impressin henkilökunta on koulutettuja kauneudenhoitolana ammattilaisia ja kosmetolgit ovat Suomen Kosmetologiyhdistyksen jäseniä. Hoitolasta saa myös turvalliset täyteainehoidot sekä tarvittaessa vastuulääkärin palvelut.

Tutustu Hoitola Impressiin ja sen saamiin hyviin arvosteluihin Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Hoitola Impresse
Tehtaankatu 19
00150 Helsinki
Y-tunnus: 3154741-2
www.hyvinvoinninpalvelupiste.fi