TARJOUS

 • Kaupunkiseikkailu kahdelle 27 € (arvo 54 €)
  – Säästä 50 %
 • Kaupunkiseikkailu neljälle 54 € (arvo 108 €)
  – Säästä 50 %

Pystyykö teidän ryhmänne päihittämään viekkaan repolaisen?

Foxtrail on uusi jännittävä kaupunkiseikkailu Helsingissä. Seikkailuun osallistujat jakautuvat 2–6 hengen joukkueisiin, jotka saamiensa vihjeiden perusteella seuraavat seikkailulle nimensä antaneen ketun reittiä kaupungin keskustan halki. Ketun kätketyt jäljet muodostuvat haastavista tehtävistä ja salaisista viesteistä, jotka osallistujan on ratkaistava päästäkseen seuraavaan vihjeeseen. Noin kahdesta kolmeen tuntia kestävä kaupunkiseikkailu sopii kaikenkokoisille ystävä- ja työporukoille, perheille sekä muille hauskaa tekemistä Helsingissä etsiville. Ketun jälkien seuraaminen vaatii päättelykykyä ja tiimityöskentelyä. Seikkailureittejä on kaksi: Sampo ja Louhi. Lue lisää seikkailureiteistä Foxtrailin sivuilta.

Foxtrail

Kuva: Foxtrail

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
 • Ajanvaraus ja peruutukset viimeistään 24 h ennen seikkailua
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika onlinevarausjärjestelmästä ja käytä Offerillan lahjakortissa olevaa koodia varauksen yhteydessä

FOXTRAIL

Foxtrail-kaupunkiseikkailu on älynystyrät koetukselle pistävä hauska kaupunkisuunnistus Helsingin keskustassa. Matkan varrella tutuksi tulevat sekä Helsingin keskeiset paikat että sen kätketyt helmet. Tutustu Helsinkiin syvällisemmin koko perheen voimin tai kaveriporukalla!

DIILIÄ MYY

Foxtrail
Helsingin Päärautatieasema
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2828343-6
Yrityksen verkkosivut