TARJOUS

  • Kehon vitamiini- ja hivenainemittaus tai ruokayliherkkyystesti 25 € (arvo 60 €)

Itselle sopiva, hyvä ja puhdas ravinto vaikuttaa olennaisesti hyvinvointiin, terveyteen ja päivittäiseen jaksamiseen. Syödystä ravinnosta koostuvien ravintoaineiden määrää ja vitamiinipitoisuuksien riittävyyttä saattaa kuitenkin olla hankala arvioida, ja ruokayliherkkyyksiä voi olla vaikea tunnistaa ja erotella ravitsemustottumuksista. Silloin tällöin onkin kehollesi edullista tutkituttaa elimistösi ajankohtainen tilanne. Jokainen meistä toimii eri tavalla, joten on tärkeää selvittää mikä sopii juuri sinun kehollesi parhaiten.

Vitamiini- ja hivenainemittauksessa kehosta käydään läpi vitamiinit, kivennäisaineet, rasvahapot, maitohappobakteerit, entsyymit sekä aminohapot. Mittauksen tarkoituksena on selvittää, onko jonkin aineen määrää tarvetta lisätä vai onko keho jo tasapainossa. Vaihtoehtoisesti voit valita myös mittauksen, jossa määritetään ruokayliherkkyydet, eli ruoka-aineet jotka kehollesi eivät sovi.

Mittaukset tehdään Asyra-laitteella, joka on nk. bioresonanssilaite. Asyra mittaa kehon reaktioita eri informaatiolle ihon sähkönjohtavuuden avulla. Mittaus tapahtuu automaattisesti ja se on täysin kivuton ilman verikokeita. Mittaus kestää n. 30 minuuttia, jonka jälkeen tulokset, sekä ravintoterapeutin neuvot ja vinkit saa heti mukaansa.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 040 523 2387 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä Offerilla-lahjakortin paperi- tai mobiiliversio paikan päällä hyvinvointikeskuksessa

HYVINVOINTIKESKUS LEEPEKKA

Leepekassa sinua halutaan auttaa löytämään hyvä olo itsestäsi, jotta pystyt nauttimaan elämästäsi! Turun keskustassa, Käsityöläiskadulla sijaitseva Hyvinvointikeskus Leepekka palvelee sinua kaikkiin hyvinvointiisi liittyvissä asioissa, kuten kehonkoostumusmittauksissa, ruokayliherkkyyksien toteamisessa ja ravintoneuvonnassa. Löydät Leepekan myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Hyvinvointikeskus Leepekka
Käsityöläiskatu 16
20100 Turku
Puh: 040 523 2387
Y-tunnus: 0829300-4
Yrityksen sivut

Tutustu myös muihin alueesi hyvinvointidiileihin!