TARJOUS

  • Helsinki City Tour -kiertoajelu 29 € (arvo 50 €)
    – säästä 42 %

Tutustu Helsingin keskustaan erilaisella tavalla! Helsinki City Tour -kiertoajelu vie sinut katsomaan Helsingin keskustan nähtävyyksiä mukavasti ja ympäristöystävällisesti sähköpolkupyörätaksilla. Kiertoajelulle mahtuu kerrallaan 2-3 henkilöä ja ajelu kestää noin 50 min. Kiertoajelu on mukavaa tekemistä turisteille tai vaikkapa itselle ystävien seurassa. Ei haittaa vaikka kaupungin kadut olisivatkin jo tutut, sillä kesäisestä pääkaupungista löytää aina jotakin uutta nähtävää!

Katso kiertoajelun reitti täältä.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3.9.2022 asti
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena.
  • Valitse haluamasi aika Biketaxin sivuilta täältä ja syötä lahjakortin numero varauksen yhteydessä. Ota lahjakortti mukaan kiertoajelulle. Voit myös tehdä varauksen puhelimitse numerosta 050 4151 151 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä. Voit myös hypätä kyytiin ilman ennakkovarausta näyttämällä Offerilla-lahjakortti kuskille.

BIKETAXI

Biketaxi on Suomen ainoa valtakunnallisesti palveleva sähköpolkupyörätaksiyritys. Voit nauttia taksin kyydeistä jo 14:ssä eri kaupungissa läpi Suomen. Yrityksen missiona on tarjota asiakkailleen elämyskyytejä ekologisesti kaupunkien keskustoissa. Biketaxi toimii vastuullisesti työllistäen yli 150 nuorta kesätöihin ja lisäten kaupunkien houkuttelevuutta.

DIILIÄ MYY

Biketaxi
Puh: 050 4151 151
Y-tunnus: 3172635-7
Yrityksen sivut

KAUSI LOPPUNUT!

Katso muita Tekeminen-kategorian diilejä