TARJOUS

 • 60 min Klassinen tai urheiluhieronta 33 € (arvo 50 €) – säästä 34 % ( Loppuunmyyty)
 • Purentalihasten käsittely 39 € (arvo 64 €) – säästä 39 %

Hieronta sopii aivan kaikille ja kaiken ikäisille. Olit sitten nuori, iäkäs, tai huippu-urheilija, hieronnan rentouttamasta mielestä ja kehosta ei voi olla kuin iloa ja hyötyä. Hieronnalla pystyt parantamaan yöuniasi ja tehostamaan kehosi mielihyvää tuottavien hormonien tuotantoa, sekä rentouttamaan ja ennen kaikkea ennaltaehkäisemään kehoasi vaivoilta ja loukkaantumisilta.

Urheiluhieronta on pehmytkudoskäsittelyä, jossa käytetään monipuolisesti erilaisia hierontatekniikoita. Hieronnassa keskitytään lihasten käsittelyyn, kipujen sekä kiputilojen helpottamiseen ja kehon rentouttamiseen. Hierontaotteet sekä -tekniikat toteutetaan aina asiakasta kuunnellen, yksilöidysti asiakkaan tarpeiden mukaan. Urheiluhierontaan tullessa ei tarvitse olla kilpa- tai aktiiviurheilija, vaan hieronta voidaan toteuttaa toiveidesi mukaisesti myös klassisena hierontana, jolloin hieronnan painopiste on yleispiirteisessä rentouttamisessa. Galahieronnan erikoisuutena tarjolla on myös purentalihashierontaa, jolla voidaan voidaan lievittää leukojen ja pään alueen kroonista särkyä. Purentalihasongelmat ovat suurimpia päänsäryn sekä niskahartiaseudun jännitteiden aiheuttajia. Käsittelyn aikana käsitellään purentalihaksia suun sisä- ja ulkopuolelta, sekä pään, kaulan ja niska-hartiaseudun aluetta.

Jokaisen asiakkaan kanssa luodaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yhdistäen vipuvarsitekniikoita, nivelmobilisaatiota sekä passiivisia/aktiivisia venytyksiä. Tarjolla oleviin palveluihin voit tutustua tarkemmin täällä.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Lahjakortit ovat henkilökohtaisia ja koskevat ainoastaan uusia asiakkaita
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika Galahieronnan kotisivuilta ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

GALAHIERONTA

Galahieronta tarjoaa laadukasta hyvinvointialan palveluita Kampissa. Palveluihin kuuluu klassinen hieronta, urheiluhieronta, sekä purentalihasten hieronta.

Urheiluhieronnan sekä purentalihaskäsittelyn tavoitteena on rentouttaa ja auttaa hieronnalla ihmisiä, jotka kokevat jonkin näköistä kipua tai särkyä, sekä näin parantaa asiakkaan arkea ja elämänlaatua. Löydät Galahieronnan myös Facebookistaja Instagramista.

DIILIÄ MYY

Galahieronta
Arkadiankatu 19
00100 Helsinki
Puh: 040 935 7033
Y-tunnus: 3255656-4
Yrityksen sivut

Tutustu myös muihin alueesi hyvinvointia tukeviin diileihin!