Offerilla kokemuksia pariskuntalomalla

Pääsimme harvinaiselle kahdenkeskiselle pariskuntalomalle mieheni kanssa. Testasimme minkälaisen miniloman saa Helsingissä vuorokaudeksi 161€:lla ruokineen. Täytyy sanoa, että todella hyvän.

Esittelen tässä jutussa hotellin sekä kaksi ravintolaa, joissa nautimme hyvästä ruoasta ja lapsivapaasta. Offerillasta löytyy huikeita diilejä myös kauneudenhoitoon, autoiluun, aktiviteettehin, liikuntaan ja hammashoitoon. Kurkkaa tästä suosituimmat diilit.

offerilla ravintola diilit

Mitä maksaa vuorokauden miniloma Helsingissä Offerillan diileillä?

  • Hotelliyö Hotelli Rivoli Jardinissa kahdelle double/twin huoneessa sis. aamiaisen 99 € (arvo jopa 160 €)
    Osta diili tästä  – Säästä 38 %
  • Kolmen ruokalajin malesialainen menu Street Canteen kahdelle 38 € (arvo 57,80 €)
    Osta diili tästä.
  • Bastardo – vapaavalintaiset pizzat kahdelle 24 € (arvo 38 €)
    Osta diili tästä.

Eli hotelli, Pizzat, illallinen ja aamiainen kahdelle maksaa näiden diilien avulla 161€. Juomat eivät sisälly laskelmaan.

offerilla hotelli rivoli jardin

offerilla kokemuksia hotelli rivoli jardin

offerilla alekoodi

Offerilla kokemuksia – 4 tähden Hotelli Rivoli Jardin

Hotelli Rivoli Jardin on elegantti neljän tähden hotelli Kaartinkaupungissa. Myös erinomaiset ravintolat, viinibaarit ja museot ovat kivenheiton päässä ja Helsingin kauppatorille on vain viiden minuutin kävelymatka. Rivoli Jardinin huoneet ovat tunnelmallisesti ja tyylikkäästi sisustettuja ja niissä on huomioitu etenkin nykypäivän liike- ja lomamatkailijoiden tarpeet.

Käytössäsi ovat myös aulabaari, pieni kuntosali ja sauna. Hotelli on saanut asiakkailta erinomaisia arvosteluita muun muassa sijainnista, huoneiden viihtyvyydestä ja ystävällisestä asiakaspalvelusta. Rivoli Jardinin henkilökunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan uniikista hotellikokemuksesta pääkaupungin sydämeen. Tarjoukseen kuuluu yksi kahden hengen huone ja aamiaiset.

Hotellin sijainti on todella ideaali keskeisellä paikalla Helsingissä. Kävelymatkan päässä on kaikki keskustan huvitukset ja shoppailumahdollisuudet. Hotelli on rauhallisella sisäpihalla aivan legdendaarisen yökerhon Kaarle Xii naapurissa. Joten jos menojalkaa vipattaa pääsee helposti Kalleen bilettämään.

hotelli rivoli jardin kokemuksia

hotelli rivoli jardin

hotelli jardin rivoli aamiainen

offerilla hotelli tarjous

Malesialainen Street Canteen osoitteessa Mannerheimintie 3

Nyt on kyse yhdestä niistä harvoista ravintoloista, jossa pääset nautiskelemaan autenttisista malesialaisista makuelämyksistä, ja vieläpä avuliaan sekä ystävällisen palvelun siivittämänä. Unohtumattomat makuelämykset odottavat sinua suoraan Helsingin keskustan paraatipaikoilla Stockmannia vastapäätä.

Yksi fuusiokeittiön herkkuja tarjoavan ravintolan suosituimmista annoksista on Rendang Street Plate, jossa aromaattinen rendang kookoscurry tarjoillaan riisin, valkosipulipapujen, kimchin ja tom yum -bataattien kanssa. Diilin ostaessasi pääset maistamaan halutessasi myös tätä malesialaista herkkuannosta, ja tiedät mistä kaikki puhuvat!

Tämän ravintolan ehdoton valttikortti on hyvä palvelu. Enpä muista koska eteen olisi tullut yhtä iloista ja lämminhenkistä asiakaspalvelua kuin Street Canteen ravintolassa. Värikkäästi sisustettu ravintola löytyy Kaivopihalta Helsingin ydinkeskustasta.

street canteen kokemuksia

offerilla ravintola tarjous

street canteen menu

offerilla tarjous street canteen

Ravintola Bastardo löytyy Kampin keskuksesta

Lämminhenkinen italialainen ravintola Bastardo tarjoaa nyt pizzat kahdelle Kampin keskuksessa alennettuun hintaan! Monipuolisesta menusta löytyy vaihtoehtoja vaativampaankin makuun. Ravintola löytyy Kampin keskuksen viidennen kerroksen ravintolamaailmasta. Tätä diiliä on testannut jo yli 900 ihmistä.

offerilla bastardo tarjous

offerilla kokemuksia bastardo

offerilla pizzatarjous

bastardo kokemuksia

Offerillan suosituimmat diilit löydät tästä. 

Katso myös muut Offerillan alennuskoodit