TARJOUS | Kuntosalijäsenyys 3 kk | Espoo, Ullanmäki

  • Kuntosalin rajaton käyttö 3 kk ajan 69 € (arvo 147 €)

Kuntosalin rajaton käyttö 3 kk ajan Move Wellness Centerissä nyt 53 % alennuksella. Move Wellness Centerissä käytössäsi on kaksi tilavaa ryhmäliikuntasalia, ilmastoitu spinning-sali ja monipuolinen Technogymin sekä Precorin kuntoilulaitteilla varustettu kuntosali. Salien isoista ikkunoista eteesi avautuu upea metsänäkymä.

Treenaamisen jälkeen voit rentoutua saunassa tai istahtaa kahvioon lukemaan lehtiä ja nauttimaan hyvästä kahvista sekä terveellisistä makupaloista takkatulen äärellä. Move Wellness Centerin on myös helppo tulla. Kuntokeskus sijaitsee Espoon Ymmerstasssa joka on n. 1 km:n päässä Kauniaisten keskustasta. Koivuhovin juna-asema on aivan vieressä. Voit myös jättää autosi maksuttomalle parkkipaikalle. Hanki tarjoushintainen kuntosalijäsenyys nyt ja nauti liikunnan ilosta!

EHDOT

  • Lahjakortti voimassa ja jäsenyys aktivoitava 31.5.2023 mennessä
  • Kuntosalikortti on voimassa 3 kk lunastuspäivästä
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

MOVE WELLNESS CENTER

Move Wellness Center liikuntakeskuksen tarjonta kattaa monipuolisemmankin treenaajan tarpeet. Liikuntakeskuksessa voit käydä kuntosalilla ja ohjatuilla vauhdikkailla ryhmäliikuntatunneilla. Tarjolla on myös paljon erilaisia tanssitunteja kaikenikäisille tanssiharrastajille. Move Wellness Center jakaa liikunnan ilon ja onnistumisen elämyksen maan parhaimmistoon kuuluvien ohjaajiensa kanssa. Liikuntakeskuksessa viihtyvät sekä oppilaat että opettajat!

DIILIÄ MYYkuntosalijäsenyys

Move Wellness Center
Ullanmäentie 21
02750 Espoo
Y-tunnus: 1644277-8
Yrityksen verkkosivut

Katso vastaavat tarjouksemme täällä