TARJOUS | Labyrinth Games – 120-140 € lahjakortti pakohuonepeleihin | Tampere, Amuri

 • 120 € lahjakortti pakohuonepeleihin 79 €
  – säästä 34 %
 • 140 € lahjakortti pakohuonepeleihin 89 €
  – säästä 36 %

Anna lahjaksi jännitystä ja ikimuistoisia hetkiä ystävillesi, työkavereillesi tai perheellesi! Labyrinth Games tarjoaa korkealaatuista palvelua ja ainutlaatuisia elämyksiä, jotka säilyvät mielessä pitkään. Lahjakortti pakohuonepeleihin on luova ja erilainen lahja, joka on varmasti monen mieleen! Pakohuonepeli on suosittu ja hauska interaktiivinen ryhmäpeli, joka soveltuu loistavasti esimerkiksi pikkujoulutekemiseksi. Pelin aikana etsitään johtolankoja ja ratkaistaan arvoituksia vuorovaikutuksessa ympäristön kanssa. Tavoitteena on paeta lukitusta huoneesta tunnin sisällä. Päästäkseen huoneesta ulos aikarajan sisällä tulee kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, toimia ryhmänä ja käyttää loogista päättelykykyä. Aikaa on vain tunti… Löydättekö tienne ulos?

140 € arvoinen lahjakortti käy muun muassa 2–6 hengen pakohuonepeliin joka päivä. Lahjakortti on käytettävissä Satakunnankadun pakohuonepeleihin. Voit tutustua peleihin tarkemmin Labyrinth Gamesin kotisivuilla.

Pelivaihtoehdot:

The Holy Grail
Vaikeustaso: Vaikea

Olette aarteenmetsästäjiä, jotka ovat viimeinkin paikantaneet Graalin maljan piilopaikan. Onnistutteko siinä, missä niin moni ennen teitä on epäonnistunut? Oletteko valmiita lähes mahdottomaan tehtävään tullaksenne ylistetyiksi ja muistetuiksi? 

Kävelette sisään raunioihin ja löydätte vanhan oven linnaan. Jokin narisee ja kuulette, kuinka ovi sulkeutuu takananne. Ehdittekö löytää maljan ja paljastaa sen salaisuudet, ennen kuin jäätte vangiksi ikuisiksi ajoiksi?

Labyrinth Games TampereKuva: Labyrinth Games, The Holy Grail

The Great Mind
Vaikeustaso: Keskivaikea

Läpi historian tiede ja uskonto ovat ottaneet yhteen universumin synnystä ja ihmisen olemassaolon tarkoituksesta…

Vuosi on 1953. Sanomalehtien otsikot kertovat, että tri Shultz, joka on omistanut koko elämänsä työlleen, on löytänyt totuuden maailmankaikkeuden mysteereistä. On kuitenkin monia, jotka haluaisivat näiden salaisuuksien pysyvänkin salaisuuksina, ja tri Shultz on kidnapattu tällaisten ihmisten toimesta…

Teidän on nyt löydettävä totuus ja paljastettava se maailmalle, ennen kuin on liian myöhäistä!

Labyrinth Games TampereKuva: Labyrinth Games, The Great Mind

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 1.1.–31.8.2023 välisenä aikana
 • Käytettävissä ma-to
 • Käy vain Tampereen Labyrinth Gamesin huoneissa
 • Voit ostaa / käyttää 1 lahjakortin itse ja ostaa useampia lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa peli Labyrinth Gamesin onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

LABYRINTH GAMES

Labyrinth Games on Room Escape -elämyksiä järjestävä yritys Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Koe mukaansatempaava uusi todellisuus, johon ei tarvitse mitään syvempää tietämystä mistään aiheesta peliä varten. Labyrinth Games luo jännittäviä seikkailuja, joiden pääroolissa olet sinä! Pakohuonepelit sopivat niin lapsille kuin aikuisille, perheille ja pariskunnille! Labyrinth Games löytyy myös Facebookista ja Instagramista.

DIILIÄ MYY

Labyrinth Games
Satakunnankatu 33
33210 Tampere
Puh: 040 250 7938
Y-tunnus: 2830108-3
Yrityksen verkkosivuille

Katso muita tarjouksia tästä