TARJOUS

  • 20 € arvoinen lahjakortti Ravintola Tsing Taoon 15 €

Onko kiinalaista ruokaa voittanutta, etenkään silloin kun kaipaa jotakin täyttävää, ja niin henkisesti kuin myös fyysisesti lämmittävää ruokaa? Tuttu ja turvallinen paistettu riisi kananmunan kera saa makua erilaisista lisäkkeistä, kuten kanasta, härästä tai chilistä. Mereneläviä halajava taas saattaa valita alkuruoakseen katkarapu-tofu keiton, tai äyriäiskeiton, ja nauttia pääruoakseen jotakin yli kahdenkymmenen valinnaisen annoksen, pelkästään merenelävillä höystetyn ruoan listalta. Ravintola Tsing Tao vakuuttaa asiakkaakseen kenet tahansa niin perinteisillä kevätkääryleillään, kuin myös monipuolisella pääruokien valikoimallaan, sillä jokaiselle proteiinille on pyhitetty kymmeniä annoksia, joista on lahjakortilla varaa valita! Myöskään jälkiruokapuolta ei ole unohdettu. Saisiko olla vatsaa tasapainottavaa hedelmäsalaattijäätelöä, mansikkahillojäätelöä, tai friteerattua ananasta jäätelön kera?

Ravintola Tsing Taosta saat ruokalistalta mitä monipuolisimmat ruoat joko paikan päällä nautittuna tai helppona take awayna. Isomman nälän yllättäessä lahjakortti on käytettävissä myös esimerkiksi sushin sekä lämpimiin ruokiin. Lahjakortti käytettävissä Tsing Taon molemmissa ravintoloissa.

EHDOT

  • Lahjakortti voimassa 3 kk ostopäivästä
  • Lahjakortti ei ole käytettävissä lounasannoksiin eikä lounasbuffettiin
  • Lahjakorttia käytettäessä minimiostoraja 25 €
  • Voi syödä ravintolassa tai ottaa mukaan

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

RAVINTOLA TSING TAO

Ravintola Tsing Taon toiminta alkoi Kaarinassa vuoden 2007 joulukuussa. Vuonna 2011 toiminta laajeni Turkuun ja uusi ravintola avattiin Turun keskustaan. Ravintola Tsing Tao on vastuullinen ravintola, jolle on tärkeää hinnan ja laadun lisäksi myös ympäristö, ihmiset ja kulttuurilliset arvot. Tsing Taon keittiössä valmistetaan mitä parhaimpia kiinalaisia ruokia. Tsing Tao laskee yhdeksi ylpeydenaiheekseen myös palveluasenteensa. Tutustu Ravintola Tsing Taoon lisää myös Facebookissa ja lähde makumatkalle lahjakortin voimin!

DIILIÄ MYY

Ravintola Tsing Tao
Y-tunnus: 1944909-4
Yrityksen sivut

TOIMIPISTEET

Ravintola Tsing Tao
Eerikinkatu 22A
20100 Turku

Ravintola Tsing Tao
Kiesikatu 8-10
20780 Kaarina

Tutustu myös alueesi muihin ravintolatarjouksiin!