TARJOUS | Luksus retriitti- ja elämyskeskus Olo Center – majoituspaketit 1-3 henkilölle | Enonkoski

 • Kulta-sviitti 129 € (arvo 139 €)
  – Säästä 7 %
 • Pisara-sviitti 119 € (arvo 129 €)
  – Säästä 8 %
 • Kookos-huone 89 € (arvo 109 €)
  – Säästä 18 %
 • Lupiini-huone 89 € (arvo 109 €)
  – Säästä 18 %
 • Tuohi-huone 79 € (arvo 99 €)
  – Säästä 20 %
 • Luola-huone 79 € (arvo 99 €)
  – Säästä 20 %
 • Himmeli-huone 69 € (arvo 89 €)
  – Säästä 22 %

 

Vietä rentouttava loma luonnon helmassa! Olo Center on täydellinen paikka pienelle irtiotolle arjesta. Suomalaisen luonnon rauhassa stressitasot laskevat ja mieli kohenee. Hyvät yöunet ovat onnistuneen loman perusta ja Olo Centerin huikeissa huoneissa levolliset unet ovat taatut. Rauhallisissa huoneissa palaudut kokonaisvaltaisesti niin kehon, mielen kuin sielun tasoilla. Kaikissa makuuhuoneissa on korkealuokkaiset luonnonmukaiset patjat, peitot, tyynyt ja vuodevaatteet. Kylpyhuoneet sisältävät 100% puuvillapyyhkeet ja luonnonmukaiset hygieniatuotteet. Hirsitalon luonnollinen rakennustyyli takaa erinomaisen huoneilman laadun. Hinnat sisältävät yhden majoittujan. Lisähenkilöistä peritään 25 € lisämaksu, joka maksetaan elämyskeskuksessa.

Kulta-sviitti

Tilava perhehuoneisto, josta avautuu kaunis näkymä takapihan puustoalueelle. Huonekalut edustavat monimuotoista yhdistelmää perinteistä ja modernia tyyliä, ja huoneistossa on oma kylpyhuone, jossa on rentouttava amme – täydellinen paikka rentoutua ja ladata akkuja.

olo center

Kulta-sviitti

Pisara-sviitti

Mukavuuden ja yksinkertaisuuden sviitti, joka auttaa unohtamaan maailman huolet. Yksityinen kylpyhuone kylpyammeella ja ikkuna takapihan suuriin puihin päin sekä vieressä oleva istuskelualue luovat täydelliset puitteet rentoutumiseen.

olo center

Pisara-sviitti

Kookos kahden hengen huone

Rauhallinen keidas, joka inspiroi rentoutumista ja meditaatiota, mutta myös syvällistä ajattelua ja pohdiskelua. Etelä-lounaisella näkymällä puutarhaan ja etupihaan, se on täydellinen paikka hoitaa mielen lisäksi myös sielua.

olo center

Kookos-huone

Lupiini kahden/kolmen hengen huone

Mukavuutta ja rosoista eleganssia huoneessa, joka antaa sinun imeä ympäröivän erityisen hiljaisuuden itseesi täysin. Huone sijaitsee länteen päin ja sieltä avautuu näkymä etupihalle ja pelloille. Pelkästään ikkunasta ulos katsominen voi tarjota sinulle mahdollisuuden palautumiseen.

olo center

Lupiini-huone

Tuohi kahden/kolmen hengen huone

Huone, joka kutsuu sinut tarkkailemaan ympäröivää maailmaa ja pohtimaan inspiraatiota, jota se herättää sinussa: raitis ilma, jota hengität, luonnon värit ja piirteet ikkunan ulkopuolella, hiljaisuuden äänet ja puiden tuoksu. Todellista elämää aistien kautta!

olo center

Tuohi-huone

Luola kahden hengen huone

Suunniteltu niille, jotka haluavat vetäytyä mietiskelemään. Puulämmitteisyys ja huoneen intiimi pohjaratkaisu kutsuvat sinut syvään meditaatiotilaan ja auttavat löytämään omat vastauksesi.

olo center

Luola-huone

Himmeli Yhden Hengen Huone

Yksittäinen aurinkoinen huone ensimmäisessä kerroksessa, josta on näkymät etupihaan ja takapihalle. Oli sitten lepäämässä sängyssä tai lukemassa tuolissa jalkarahin kanssa, tässä huoneessa tuntee olonsa kotoisaksi ja turvalliseksi.

olo center

Himmeli-huone

EHDOT

 • Lahjakortti voimassa 3 kk ostopäivästä
 • Majoituksen peruutukset vähintään 24 h ennen varattua ajankohtaa
 • Lisähenkilöistä peritään 25 €/hlö lisämaksu per yö paikan päällä elämyskeskuksessa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesti vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa majoitus soittamalla numeroon +358 401 258 992 tai lähettämällä sähköpostia [email protected] ja mainitse Offerilla-lahjakortin koodi varauksen yhteydessä

OLO CENTER

Olo Center on ainutlaatuinen retriitti- ja elämyskeskus Koloveden kansallispuiston sydämessä, joka on suunniteltu auttamaan sinua yhdistymään luontoon, muihin ihmisiin ja itseesi.

Tämä ekomatkailun boutique-hotelli arvostaa luontoa, perintöä ja yhteisöllisyyttä. Panostamme kestävään kehitykseen ympäristöystävällisillä käytännöillä, jätteiden minimoinnilla ja paikallisuuden arvostamisella. Minimalistisissa ja tyylikkäissä sisätiloissamme käytetään luonnon- ja kierrätysmateriaaleja. Mukavat sängyt on valmistettu ympäristön kestävyyttä kunnioittaen ja patjat ovat suomalaisista luonnonmukaisista materiaaleista. Myös huoneiden sisustus on luomua ja ympäristöystävällistä.

DIILIÄ MYY

Olo Center
Päivärinteentie 10
58180 Enonkoski, Finland
Puh: +358401258992
Y-tunnus: 2872001-8
Yrityksen sivut

Katso kaikki Matkailu-kategorian diilit