TARJOUS

 • RC-auton vuokraus ja 1 h ratamaksu 9 € (arvo 19,90 €)
  – säästä 55 %
 • RC-auton vuokraus ja 1 h ratamaksu kahdelle 16 € (arvo 34,90 €)
  – säästä 54 %
 • RC-auton vuokraus ja 1 h ratamaksu neljälle 29 € (arvo 59,90 €)
  – säästä 52 %

Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla RC-autolla ajamista! Tule ajamaan Euroopan yhdelle isoimmalle RC-sisäradalle Vantaan Hakkilaan.

Pienoisautoilu on vauhdikas ja mukava harrastus, joka yhdistää nuoret ja vanhemmat, ja sopii koko perheelle. RC-autoilua, eli radio-ohjattavia autoja voi harrastaa monella eri tavalla sekä eri tasolla. Toiselle RC-autoilu tarkoittaa kotipihassa omaksi iloksi suttaamista ja toinen tavoittelee siitä ammattia. Maailmalla RC-kilpailut ovat erittäin kovatasoisia ja niissä kilpailee menestyksekkäästi myös Fullspeedin jäseniä sekä muita suomalaisia. Vuokra-autoina toimii laadukkaat Arrma RC-autot. Löydä sinulle paras RC-auto!

Hintaan kuuluu 1 tunnin ratamaksu klubiradalle sekä RC-auto ja tarvittavat tarvikkeet ajamiseen. Lisäksi auton ja radan ajanottojärjestelmä on käytössä, josta näet omat kierrosaikasi.

Auton saat Hobby Factoryn tiskiltä. Voit varata auton ennakkoon verkkosivuilta tai tulla paikan päälle aukioloaikojemme puitteissa, ennakkovaraus ei ole pakollinen.

Säännöt:
-Ajoaika on noin 1 h Fullspeed RC-keskuksen Klubiradalla
-Radalla ajetaan oikeaan ajosuuntaan ja ylimääräinen törmäily on vältettävä
-Mikäli auto hajoaa tai ei toimi, ilmoita henkilökunnalle niin saat uuden auton

Auton saat Hobby Factoryn tiskiltä. Voit varata auton ennakkoon verkkosivuilta tai tulla paikan päälle aukioloaikojemme puitteissa, ennakkovaraus ei ole pakollinen.

RC-auto

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä ja käytettävissä muutoin aukioloaikojen mukaisesti, mutta keskiviikkoisin klo 11-17 välisenä aikana
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaus ei ole pakollista mutta suositeltavaa. Tee varaus verkossa ja valitse maksutavaksi ”maksu noudettaessa myymälästä”. Mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

HOBBY FACTORY

Tervetuloa harrastamaan loistavissa tiloissa! Hakkilasta löytyy huikeat maailman luokan rc-radat! Näin montaa rataa ei monesta paikasta löydy saman katon alta. Hobby Factory varastorakennuksen yläkerrassa, jossa on useampi tuhat neliötä lämmintä tilaa. Hobby Factorystä löydän harrastetason RC-autot ja tarvikkeet.  Hobby Factoryn tavoitteena on varmistaa sinulle mieluisa harrastus RC-autojen parissa. Katso video ja tutustu RC-keskukseen.

Aukioloajat:
ma-pe: klo 11-19
la: klo 10-16

DIILIÄ MYY

Hobby Factory
Vanha Porvoontie 231 B-Talo
01380 Vantaa
Y-tunnus: 2354303-2
Yrityksen sivut

Katso myös muut tekemisvinkkimme!