TARJOUS

  • 75 min syväpuhdistava kasvohoito 89 € (arvo 250 €)

Hemmottele itseäsi Rita Beautyhuoneen syväpuhdistavalla kasvohoidolla! Kasvohoito on tehokas yhdistelmähoito, joka sisältää kosteuttavan Hydra Global -hoidon sekä D-TOX-syväpuhdistuksen.

Hydra Global -hoito on täydellinen janon sammuttaja! Kosteuttava hoito tekee ihosta raikkaan ja sen vaikutus tuntuu ihon syvimmissä kerroksissa. Innovatiivisesta hoidosta on kolme eri versiota, joka valitaan ihosi tarpeiden mukaisesti. Elvyttävä Hydra Global -hoito stimuloi ihon toimintoja ja vähentää väsymyksen merkkejä. Kosteuttava hoito puolestaan parantaa ihon kykyä säilyttää kosteustasapaino ja Hydra² KOMPLEX aktivoi luonnollista hyaluronihapon ja elastiinin tuotantoa, kiinteyttäen ja tasoittaen ihoa.

D-TOX-syväpuhdistus on kaikille ihotyypeille sopiva hoito. Hoito poistaa kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet sekä puhdistaa ihohuokoset perusteellisesti. Hoito ei horjuta ihon luonnollista ekosysteemiä, vaan auttaa soluja uusiutumaan ja edistää ihon kykyä hengittää.

Kokonaisuudessaan syväpuhdistava kasvohoito saa ihon näyttämään hehkuvalta, vähentää epäpuhtauksia ja tekee ihosta huomattavasti puhtaamman tuntuisen. Laajan yhdistelmähoidon kesto on 75 min.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä ja käytettävissä aukioloaikojen mukaisesti
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika verkossa ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

RITA BEAUTYHUONE

Kauneushoitola Rita Beautyhuone sijaitsee Helsingin Arabianrannassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Hoitolan viereiseltä parkkipaikalta löytyy myös 2 tunnin pysäköintipaikkoja. Asiakkaan viihtyminen ja rentoutuminen on kauneushoitolan henkilökunnalle ensisijaisen tärkeää. Henkilökunta kouluttautuu säännöllisesti, jotta asiakkaille on mahdollisuus tarjota uusimmat tekniikat. Palveluvalikoimaan kuuluu muun muassa käsihoidot, jalkahoidot , karvanpoistot, hieronnat, ripsi-, kulma- ja kynsipalvelut sekä hiustenleikkaukset ja muut kampaamopalvelut. Katso myös yrityksen Facebook!

DIILIÄ MYY

Rita Beautyhuone
Toukolankatu 27
00560 Helsinki
Puh: 040 375 4500
Y-tunnus: 3123005-2
www.ritabeautyhuone.fi