TARJOUS

 • 1 × Vacustyler-alipainehoito 18€ (arvo 45€)
  – säästä 60%
 • 2 × Vacustyler-alipainehoito 28€ (arvo 90€)
  – säästä 68%
 • LOPPUUNMYYTY! 3 × Denas Vertebra -hoito ja käsihieronta 45€ (arvo 150€)
  – säästä 70%

Fysioterapiamenetelmänä käytetty alipainehoito tehdään High Care Medicalin kehittämällä high-tech laitteella. Imu- ja puristuspainetta käyttäen Vacustylerin 30-40 min hoidon aikana käsiteltäville alueille eli jalkoihin virtaa verta ja happea. Käytetty veri ja kuona-aineet kulkeutuvat positiivisen paineen avulla verisuonten sekä lymfakierron kautta kehon puhdistettavaksi. Hoito edistää solujen ravinnonsaantia avaten kapillaarisuonet. Hoito soveltuu kaikenikäisille miehille ja naisille, lisäksi hoitoa suositellaan sarjahoitona. Vacustyler-hoidosta on mahdollinen apu levottomille jaloille ja fibromyalgiaan. Jalkasäryt- ja kivut voivat vähentyä tai loppua jopa kolmannen hoitokerran jälkeen. Urheilijat voivat myös hyötyä hoidosta, koska se voi parantaa suoritusta, nopeuttaa palautumista harjoituksesta ja nostaa kapasiteettia kilpaurheilussa. Hoidon ajaksi olisi hyvä pukea päälleen esimerkiksi urheiluhousut tai legginsit ja ottaa mukaan sukat.

Denas Vertebra -hoitoon on 100 kg painoraja. Laite on suunniteltu selän alueiden ja osien dynaamiseen sähköstimulointiin, sähköhierontaan, sekä erilaisten elinsairauksien korjaamiseen ja kivun lievitykseen. Denas Vertebra on tehokasta lääkkeetöntä kivunlievitystä. Denas hoidolla saa tehostettua ja nopeutettua lihasrasituksesta palautumista. Sitä käytetään myös kuntoutumisen edistämiseen ja nopeuttamiseen mm. neurologisessa lihaskuntoutuksessa, sekä leikkauksien jälkeen ehkäisemään ja hoitamaan urheiluvammoja. Denas on tehokas hoito niin äkillisiin kuin pitkittyneisiinkin kiputiloihin. Kipu voi lievittyä usein jo ensimmäisellä hoitokerralla, vaikka kivun poistamiseen menisikin pidempään. Denas toimii hyödyntäen sekä tehostaen kehon omia kivunlievitysmekanismeja ja runsaskin käyttö on turvallista.

Hoidon kerrotaan parantavan unta, normalisoivan verenpainetta, vähentävän ja lievittävän päänsärkyä, sekä selkä- ja niskakipua, parantavan immuunipuolustusjärjestelmää ja lisäävän elämänlaatua.
vacustyler-alipainehoito denas-vertebra-1

EHDOT

 • Lahjakortti voimassa 2 kk ostopäivästä
 • Vain Studio Siltasaaren uusille asiakkaille
 • Sarjakortti on henkilökohtainen, ja se on käytettävä kokonaisuudessaan voimassaoloajan puitteissa
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen
 • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi ja 3 lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika sähköpostitse [email protected]
 • Ilmoita Offerilla-lahjakortin koodi varauksen yhteydessä, ja näytä Offerilla-lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

STUDIO SILTASAARI

Studio Siltasaari sijaitsee Helsingin Hakaniemessä ja tarjoaa kokonaisvaltaisia hyvinvointipalveluja. Hoitolan palveluihin kuuluu esimerkiksi lymfahierontaa vartalolle, kasvohoitoja, käsihierontaa sekä sokerointeja. Hoitola on avoinna sopimuksen mukaan. Löydät Studio Siltasaaren myös Facebookista.

Aukioloajat:
Ma-Pe 8-19
La sopimuksen mukaan

Normaalihinta perustuu Studio Siltasaaren hinnastoon, joka on tarkistettu 12.4.2016.

DIILIÄ MYY

Studio Siltasaari
Saariniemenkatu 3
00530 Helsinki
Puh: 09 773 500 02
Y-tunnus: 2179550-0
www.holistic-care.fi.