Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • 30 min timanttihionta ja naamio 20€ (arvo 40€)
  – säästä 50%
 • 30 min neulaton mesoterapia 22€ (arvo 50€)
  – säästä 56%
 • 60 min kasvojen ihon puhdistus 25€ (arvo 65€)
  – säästä 62%
 • 90 min mesoterapia ja kasvojen ihon puhdistus 40€ (arvo 115€)
  – säästä 65%
 • RF-hoito 30€ (arvo 70€)
  – säästä 57%
 • Ultraäänihoito kasvoille 20€ (arvo 40€)
  – säästä 50%
 • Orgaaninen sähköstimulaatio 25€ (arvo 50€)
  – säästä 50%

Haluaisitko kirkastaa kasvojasi talven tullen? Studio Dzharkova tarjoaa nyt timanttihionnan, mesoterapian ja ihonpuhdistuksen alennettuun hintaan!

Timanttihionta uudistaa, puhdistaa, tasoittaa ja kirkastaa kasvojen ihoa. Kyseessä on laitehoito, joka sopii lähes kaikille ihotyypeille. Timanttihionta kuorii ihon pintaa ja helpottaa hoitoaineiden imeytymistä. Miellyttävän tuntuinen hoito kirkastaa ihoasi jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Neulaton mesoterapia kiinteyttää ikääntyvää ihoa tehokkaasti parantaen samalla ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Mesoterapiassa vaikuttavia aineita imeytetään ihoon sähköimpulssien avulla. Neulaton mesoterapia on vaihtoehto injektiohoidoille, sillä se ei aiheuta kipua tai muita sivuvaikutuksia, kuten turvotusta tai punoitusta. Iho näyttää terveemmältä jo yhden hoitokerran, ja tulokset näkyvät vielä pitkään hoidon jälkeen!

Kasvojen ihon puhdistus sopii kaikille, jotka kaipaavat syväpuhdistusta ja kosteutusta kasvoilleen. Puhdistus sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen puhdistuksen, naamion, seerumin ja voiteen. Tuotteet valitaan yksilöllisesti asiakkaan ihotyypin ja tarpeiden mukaisesti.

RF-hoito perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja johtaa voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. Hoito lisää ihon kollageenin muodostumista ja kutistaa rasvasoluja. Lämpö parantaa verenkiertoa ja edesauttaa kuona-aineiden poistumista kudoksista. Lopputuloksena on kiinteämpi, tasaisempi ja kauniimpi iho.

Ultraäänihoito kasvoille puhdistaa ihoa nostamalla epäpuhtaudet ihon pintaan. Hoito syväpuhdistaa ja raikastaa ihoa kokonaisvaltaisesti. Ultraääni saa myös hoitotuotteet imeytymään syvemmälle ihoon, minkä seurauksena iho saa kaipaamaansa syväkosteutusta.

Orgaaninen sähköstimulaatio auttaa pääsemään eroon ohuista juonteista ja rypyistä. Hoito stimuloi toksiinien poistumista ihosta sekä ravinteiden pääsyä ihon syvempiin kerroksiin. Lisäksi hoito parantaa ihon antioksidanttiominaisuuksia.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika numerosta 041 543 7920 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

STUDIO DZHARKOVA

Studio Dzharkova on Helsingin Vuosaaressa toimiva kauneushoitola, jonka palveluvalikoimaan kuuluvat kaikenlaiset kasvo-, käsi- ja jalkahoidot – karvanpoistoja ja geelilakkauksia unohtamatta. Kauneushoitolassa tehdään myös erilaisia laitehoitoja, kuten timanttihiontaa, mesoterapiaa, bio-elektroterapiaa ja cryo-terapiaa sekä rf-hoitoja. Studio Dzharkova sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella, aivan Vuosaaren metroaseman läheisyydessä. Kauneushoitolassa sinua palvellaan englannin ja venäjän kielellä, ajanvaraus onnistuu kuitenkin suomeksi. Käy tutustumassa Studio Dzharkovaan myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Studio Dzharkova
Iiluodontie 9
00990 Helsinki
Puh: 041 543 7920
Y-tunnus: 3091128-6