Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Hampaiden valkaisu PearlSmile-tekniikalla 45€ (arvo 120€)

Haaveiletko kirkkaammasta hymystä? Sun Studio tarjoaa nyt PearlSmile-tekniikalla toteuteun hampaiden valkaisun. Hoidon aikana istut mukavasti tuolissa ja hampaisiisi levitetään geeli, jonka annetaan vaikuttaa hampaissasi led-valon kanssa. PearlSmile hampaiden valkaisugeeli ei vahingoita hampaiden emalia ja kylmä led-valo estää hampaita sekä ikeniä kuivumasta ja vahingoittumasta. Hoidon kesto on 21–45 minuuttia riippuen halutusta vaalennusasteesta. Heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen hampaasi ovat jopa 9 astetta kirkkaammat! Hoidon aikana geeli neutralisoi tummentumia hampaiden emalissa. Voit toistaa hoidon niin usein kuin haluat ylläpitääksesi upeat tulokset.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 15.5.2019 asti
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 09 325 2515 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

SUN STUDIO

Sun Studio on Helsingin Kampissa sijaitseva solarium- ja suihkurusketuslaitteiden sekä solariumkosmetiikan maahantuontiyritys, joka on kouluttanut ammattilaisia ja lisännyt väriä ihmisten elämään jo vuodesta 2005. Palvelutarjontaan kuuluu myös sokeroinnit, vahaukset ja ripsienpidennykset. Modernit tilat ja viihtyisä ympäristö varmistavat asiakkaille mieluisan palvelukokemuksen. Sun Studio löytyy myös Facebookista.

Aukioloajat:
Ma klo 12–20
Ti–pe klo 11–20
La klo 12–18

DIILIÄ MYY

Sun Studio
Kalevankatu 30
00100 Helsinki
Puh: 09 325 2515
Y-tunnus: 1948242-5
www.sunstudio.fi