TARJOUS | Täyteainehoito poskipäille, leualle tai leukalinjalle | Helsinki, Ruskeasuo

  • Täyteainehoito poskipäille, leualle tai leukalinjalle 1,1 ml 189 € (arvo 300 €)

Lisää volyymia poskipäihin, leukaan tai leukalinjaan, vai tasoitusta keskisyville tai syville rypyille? Hoidossa käytettävä Revolax™ Sub-Q Lidokainilla on tuotelinjan paksuin täytteaine, jolla on edistynyt kyky muovata ja ylläpitää rakennetta. Pitkäkestoisten ominaisuuksiensa ansioista sitä suositellaankin käytettäväksi erittäin vaikeiden ryppyjen hoitamiseen, mukaan lukien nasolabiaalit, sekä syvään kudokseen kasvojen muotoilemiseen.

Käytettävä aine: REVOLAX SUB-Q LIDOCAINE 1,1ML 1 injektioruisku x 1,1ml SYVÄ / DERMIS

Mitä täyteaine on?

Elite Beauty Aestheticsin käyttämät täyteaineet ovat hyaluronihappoa. Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, joka sitoo itseensä runsaasti vettä ylläpitäen ihon kosteutta. Näin aine napakoittaa ihoa ja lisää täyteläisyyttä. Hyaluronihappoa esiintyy luontaisesti ihmisen elimistössä, mutta se vähenee iän myötä. Täyteaineiden avulla voidaan esimerkiksi lieventää ikääntymisen myötä kasvoihin tulleita uurteita ja juonteita tai esimerkiksi korostaa poskipäitä tai huulten muotoa. Täyteaineilla voidaan lisätä volyymia niille kasvojen alueille, jossa esimerkiksi rasvan määrä on vähentynyt tai halutaan muotoilla esimerkiksi kasvojen muotoja kolmiulotteisemmaksi. Vaikutus on yksilöllinen, mutta yleensä täyteaineen hoitotulos säilyy noin 6-12 kuukautta.

Ota huomioon, että hoitoa ei voida toteuttaa, jos:

· olet raskaana tai imetät
· olet sairaana tai sinulla on kuumetta
· sinulla on syöpä
· sinulla on mielenterveyden häiriöt tai epilepsia
· sinulla on tulehdusprosesseja tai muita ihosairauksia huulien alueella
· sinulla on huuliherpes
· olet allerginen meidän käyttämälle täyteaineelle
· sinulla on diabetes
· sinulla on ampiaisallergia

Mitä huomioin pistohoidon jälkeen?

Pistoshoidon jälkeen voit jatkaa päivääsi normaalisti, mutta toimenpiteen jälkeen hoidettavalla alueella esiintyy yleensä turvotusta, punoitusta ja mustelmia (etenkin huulten täyteainehoidossa). Myös fyysistä aktiivisuutta tulee välttää seuraavat päivät, jotta taataan täyteaineen hyvä kiinnittyminen. Saat jälkihoito-ohjeet kirjallisesti paikan päällä, jotka käydään vielä yhdessä läpi ammattilaisen kanssa.

Onko täyttöaukon pistos kivulias?

Hoidettavalle alueelle lisätään ennen toimenpidettä paikallisesti puuduttavaa ainetta, mikä vähentää kipukokemuksia. Huulet ovat kivuliain täytettävä alue, mutta kivusta saadut kokemukset ovat yksilöllisiä; toiset eivät tunne kipua ja toisten mielestä taas toimenpide on kivulias. Käytettävät täyteaineet sisältävät lidokaiinia, joka myös omalta osaltaan puuduttaa. Toimenpide voi siten aiheuttaa lievää kipua, mutta se on yleensä hyvin siedetty.

Näenkö tuloksen heti toimenpiteen jälkeen?

Alustavan tuloksen näet välittömästi toimenpiteen jälkeen, mutta koska kudokseen hajoaminen ja puuduttavat tuotteet yhdessä aiheuttavat hoidettavan alueen turpoamista, tasoittuu lopputulos vielä seuraavien viikkojen aikana. Hoidettavalla alueella voi tuntua myös epätasaisuutta tai muita epämiellyttäviä tuntemuksia, mutta nämä tasaantuvat seuraavien viikkojen kuluessa. Mustelmat poistuvat yleensä 1-2 viikon aikana ja lopullisen tuloksen näet 2-3 viikon sisällä.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • 1 lahjakortti per henkilö

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika yrityksen onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

ELITE BEAUTY AESTHETICS

Magic Beautyn tiloissa toimiva Elite Beauty Aesthetics tarjoaa laadukkaat täyteainehoidot, sekä microblading- ja kestopigmentointipalvelut kokemuksella, koulutuksella ja ammattitaidolla Helsingin Ruskeasuolla. Tavoitteenaan Elite Beauty Aestheticsilla on saada asiakas tuntemaan itsensä aina kauniiksi, sillä he tietävät itsekin, että pienikin ehostautuminen saa taianomaisesti olon usein tuntumaan hieman itsevarmemmaksi! Tutustu työn jälkeen paremmin yrityksen Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Elite Beauty Aesthetics / Magic Beauty
Tilkankatu 16
00300 Helsinki
Y-tunnus: 3370258-6
Yrityksen sivut

Katso myös muut kauneudenhoitodiilimme!

Arvostelut

Diiliarvioita ei vielä ole.

Vain sisään kirjautuneet asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän diilin voivat jättää arvostelun.