Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 30.8.2021 alkavalla kurssilla.

TARJOUS

 • Taekwondon alkeiskurssi yhdelle 29 € (arvo 80 €)
  – säästä 64 %
 • Taekwondon alkeiskurssi kahdelle 55 € (arvo 160 €)
  – säästä 66 %

Taekwondo on Eteläkorealainen olympialaisistakin tuttu kamppailulaji. Lajille tyypillistä on potkuvoittoisuus, jolla pyritään pitämään vastustajaa kauempana. Itsepuolustus muutenkin on isossa osassa lajin harjoittelua. Tätä lajia voidaan harrastaa vauvasta vaariin, eikä aiemmalla kuntoilutaustallakaan ole merkitystä, sillä jokainen etenee lajissa omien kykyjensä mukaan –päätähtäimenään kuitenkin mustan vyön suorittaminen.

Taekwondon alkeiskurssilla käydään läpi lajille tyypillisiä potku-ja käsitekniikoita, itsepuolustusta, sekä oikeaoppista kaatumista, joka edesauttaa talviliukkailla liikkumista. Kurssin lopuksi halukkaat voivat myös tulla mukaan ottelupainoitteisiin harjoituksiin, jossa harjoittelemme olympialaisistakin tuttua Taekwondo-ottelua. Taekwondo on mukava laji harrastaa ja kokeilla omia rajojaan. Alkeiskurssin jälkeen suoritetaan ensimmäinen vyökoe, jonka läpäisseet saavat lantioilleen Taekwondon ensimmäisen vyön, joka on väriltään keltainen.

Ensimmäisiin harjoituksiin kannattaa ottaa mukaan harjoittelupuvuksi verkkarit tai shortsit ja T-paita. Lisäksi mukana olisi hyvä olla juomapullo. Salissa harjoitellaan paljain jaloin, joten sisäliikuntakenkiä ei mukaan tarvita. Taekwondon harjoittelupuvun, Dobokin, hankinnasta on suositeltavaa keskustella ohjaajien kanssa harjoitusten alkamisen jälkeen. Ensimmäisiin harjoituksiin pukua ei kuitenkaan vaadita, sillä usein se tulee ajankohtaiseksi vasta kurssin päätöshetkellä ennen ensimmäiseen vyökokeeseen osallistumista.

AIKATAULU

Vatado Vantaan seuraava Taekwondo-alkeiskurssi alkaa maanantaina 30.8.2021 klo 19.30–21.00 Vantaalla Tuomelan koulussa, osoitteessa Ainontie 44, 01630 Vantaa. Alkeiskurssi kestää noin 3 kk, jonka aikana harjoitukset järjestetään seuraavasti:
– joka maanantai klo 19.30–21.00
– joka keskiviikko klo 19.30–21.00
– treenikertoja kevätkaudelle kertyy yhteensä yli 40 kpl

Mikäli et pääse ensimmäisiin harjoituksiin, ei hätää! Mukaan pääsee jatkuvasti, sillä lajia harrastetaan jokaisen omien kykyjen mukaan. 2 kk harjoittelun jälkeen on mahdollista osallistua treeneihin myös perjantaisin, kun lajin perusteet on opittu.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 30.8.2021 alkavalla taekwondo-alkeiskurssilla
 • Peruskurssi on tarkoitettu yli 11–vuotiaille ja aikuisille
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Ilmoittaudu kurssille soittamalla vetäjille numeroon 050 309 5349 (Ville) tai 050 370 2350 (Harri) ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kurssilla

VATADO – TAEKWONDO VANTAA

Vatado on perustettu vuonna 1993 ja seuralla on jäseniä tällä hetkellä noin viisikymmentä. Vatado harjoittaa World Taekwondon (WT) alaista tyylisuuntaa, joka on maailmalla yleisin ja kilpailluin tyylisuunta. Vatadon taekwondo-alkeiskurssi järjestetään Tuomelan koulun liikuntasalissa Hämeenkylässä. Vatado löytyy myös Facebookista.

Normaalihinta perustuu Vatadon asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 30.3.2021.

DIILIÄ MYY

Vatado – Taekwondo Vantaa
Puh: 050 309 5349 / 050 370 2350
www.vatado.org

Treenisali:
Tuomelan koulun liikuntasali, Ainontie 44, 01630 Vantaa