TARJOUS

 • Yö kahdelle sis Zen spa ja aamupala 89 € (arvo 165 €)
  – säästä 46 %
 • Kaksi yötä kahdelle sis Zen spa ja aamupala 169 € (arvo 310 €)
  – säästä 45 %
 • Kolme yötä kahdelle sis Zen spa ja aamupala 239 € (arvo 455 €)
  – säästä 47 %
 • Yö kahdelle saunallisessa sviitissä sis Zen spa ja aamupala 109 € (arvo 210 €)
  – säästä 48 %
 • Kaksi yötä kahdelle saunallisessa sviitissä sis Zen spa ja aamupala 219 € (arvo 400 €)
  – säästä 45 %
 • Kolme yötä kahdelle saunallisessa sviitissä sis Zen spa ja aamupala 319 € (arvo 590 €)
  – säästä 46 %

Tervetuloa Hotel Aateliin Vuokatinvaaran juurelle!

Hotelli sijaitsee Vuokatin upeiden vaellusreittien ja monipuolisten aktiviteettien äärellä. Huoneiden isoilta, lasitetuilta parvekkeilta voit ihailla upeita metsä- ja järvimaisemia. Aatelin viihtyisässä ravintolassa tarjoillaan paikallisia herkkuja eri satokaudet huomioiden. Keittiön sydän ovat Aatelin juuret, eli Kainuun ruokaperinne. Raaka-aineet valitaan huolellisesti – puhtaat metsämarjat, sienet ja villiyrtit maistuvat annoksissa. Niihin yhdistetään fuusiokeittiölle ominaiseen tapaan kansainvälisiä makuja kuten Aasiasta tutut chili, korianteri ja kookos. Tästä kaikesta on idyllinen kevät- ja kesäpäivä rakennettu!

Aatelissa on panostettu laadukkaisiin kotimaisiin sänkyihin, jotka on suunniteltu juuri laadukkaiden majoituspalveluiden tarjoamiseen. Hotellin vuoteet ovatkin keränneet paljon kiitosta asiakkailta, jotka ovat nukkuneet yönsä makoisasti aktiivisten lomapäivien välissä. Sopivaa balanssia loman aktiviteettien ja konkreettisen rentoutumisen välillä ylläpitää erinomaisten sänkyjen lisäksi Vuokatin Aatelin ikioma tunnelmallinen Zen Spa-pienkylpylä, jonka yksityisessä lämmössä päivän rasitukset sulautuvat pois kuin itsestään. Mikäli taas haluat nauttia lämmöstä/löylyistä ja tunnelmasta läpi loman, voit valita itsellesi ja seurueellesi myös sviitin, jonka saunassa voit rentoutua juuri silloin kun haluat.

Kaikkien huoneiden sisustus on suunniteltu seesteisyyttä havitellen, johon huoneista löytyvät uniikit taideteokset kuitenkin tuovat eloa. Hotel Aatelissa voit nauttia joko viihtyisässä kahden hengen 22 neliömetrin kokoisessa luksushuoneessa, jonka yhteydestä löytyy myös lasitettu terassi. Huoneessa on valintasi mukaisesti parivuode tai erilliset vuoteet, sekä lisävuode. Tyypillisten lisätarvikkeiden lisäksi huoneista löytyy myös 49 tuuman taulu-tv, jonka rentoon katseluun päivä on hyvä lopettaa. Tilavammasta saunallisesta sviitistä taas löytyy 30 neliömetriä, sekä tunnelmallinen lasitettu terassi. Sviitin viimeistelee ikiomassa käytössäsi oleva sauna, sisustuksen lämpimät värisävyt ja pinnoissa käytetty puu, jotka yhdessä yksityiskohtaisesti mietittyjen valaistusratkaisujen kanssa luovat huoneeseen miellyttävän tunnelman.

Hinta on kahdelle henkilölle sisältäen aamupalan ja yhden käyntikerran Zen spahan. Fiilistele Zen spata jo etukäteen tämän Youtube-videon avulla!

Kuva: Hotel Aateli saunallinen sviitti

Kuva: Hotel Aateli kahden hengen huone

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa ja majoitus oltava käytettynä kokonaisuudesssaan 23.6.2022 mennessä
 • Varaus tehtävä etukäteen
 • Zen spa varataan aina yksityiskäyttöön, aikoja rajoitetusti, joten varaus tulee tehdä ennakkoon
 • Huoneita rajattu määrä
 • Mahdolliset lisämajoittujat ilmoitettava ennakkoon, maksu paikan päällä
 • Muutokset ja peruutukset 7 vrk ennen majoitusta
 • Voit ostaa useamman lahjakortin ja käyttää ne samalla käynnillä

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Hotellivaraukset etukäteen verkossa. Valitse ”maksu paikanpäällä” ja lisätieto kohtaan kirjoitetaan lahjakortin numero. Online varaus käsitellään viimeistään seuraavana arkipäivänä, jolloin asiakas saa myös vahvistuksen varauksestaan päivitetyillä hinnoilla sähköpostiinsa
 • Näytä Offerilla lahjakortti paikan päällä hotellissa

VUOKATIN AATELI

Vuokatin upea rinnehotelli Vuokatin Aateli avattiin loppuvuonna 2017 ihanteelliseen sijaintiin – pääset pihasta Vuokatinrinteille ja takaisin pihaan voi lasketella suoraan rinteestä. Jopa 150 kilometrin mittainen Vuokatin latuverkosto on vain muutaman askeleen päässä, ja kesäisin taas Vuokatinvaaran upeat vaellusmaastot avautuvat heti ovelta. Upeasta luonnon ympäröimästä miljööstä nauttiessasi monipuolisen tekemisen ja kokemisen ohella nautit Hotel Aatelin 15 premium-tason huoneesta, joista kolme ovat saunallisia sviittejä.

Hotellin ravintolassa pääset nauttimaan ravintolan ja baarin palveluista, sekä after ski -meiningistä ensilumista lähtien. Hotellista löytyy myös Zen Spa -osasto, jonka lämmössä ja miellyttävässä tunnelmassa on mukava rentoutua aktiivisen päivän jälkeen. Hotel Aateli toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi rentoutumaan idylliseen ympäristöön korkeatasoisen Aatelin huolehtiessa viihtyvyydestäsi! Tutustu Vuokatin Aateliin lisää myös Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Vuokatin Aateli
Ilkanmäentie 2
88610 Vuokatti
Y-tunnus: 1543495-2
Yrityksen sivut

Kurkkaa myös muut matkailudiilimme!