TARJOUS | Liizi vuokrauspalvelu – Lahjakortti ulkoilu- ja lastentarvikkeiden vuokraamiseen

  • 50 € arvoinen lahjakortti Liizi.fi-vuokrauspalveluihin vain 25 € (säästä 50 %)

Liizi vuokrauspalvelu pitää huolen ajoittaisista tarpeistasi, jotta sinun ei tarvitse ostaa aivan kaikkea, mitä et jokapäiväisessä arjessa käytä! Liizi.fi on verkossa toimiva vuokraamo, joka tarjoaa käyttöösi laajan valikoiman lastentarvikkeita, ulkoiluvälineitä, kodinhoitotuotteita, työkaluja ja elektroniikkaa. Liizin suosituimpiin tuotteisiin lukeutuu muun muassa lastentarvikkeet, kuten rattaat ja turvaistuimet, sekä retkeilytarvikkeet, kuten teltat ja rinkat. Kaikki nämä saat mukaasi erinomaisten kulkuyhteyksien varrelta Herttoniemen kauppakeskus Hertsissä sijaistevasta Liizin liikkeestä!

Liiziläiset haluavat tehdä omalta osaltaan ekologisesta elämäntavasta helpompaa ja tarjota nyt lahjakortin vuokrauspalveluihin puoleen hintaan! Ilahduta lähimmäistäsi tai ystävääsi ympäristöystävällisellä ja hyödyllisellä lahjalla, joka ei varmasti jää käyttämättä. Tutustu Liizin monipuoliseen valikoimaan tästä!

EHDOT

  • Lahjakortti voimassa 2 kk ostopäivästä
  • Varaus tulee tehdä etukäteen. Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Ei toimitusmahdollisuutta
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa haluamasi tuotteet Liizin kotisivuilta ja valitse varausvaiheessa ”maksu paikan päällä”. Näytä Offerilla-lahjakortti tuotetta noudettaessa
  • Nouda tuotteet sovittuna ajankohtana Liizin toimipisteestä, osoitteesta Linnanrakentajantie 2, 00810 Helsinki.
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä noudon yhteydessä

LIIZI

Liizi – Vuokrauspalvelu verkossa! Liizin tavoitteena on muokata vallitsevaa kulutuskulttuuria ja tarjota vaihtoehto tavaroiden omistamiselle ja turhalle tuotannolle. Liizin arvoihin kuuluu muun muassa meidän kaikkien yhteisestä ympäristöstä huolen pitäminen, johon Liizi haluaa omalta osaltaan vaikuttaa tehden ekologisesta elämäntavasta helpompaa. Liizi haluaa tarjota jokaiselle mahdollisuuden ekologiseen, edulliseen ja vaivattomaan vuokrauspalveluun tarjoamalla käyttöösi laadukkaita tuotteita juuri silloin kun niitä tarvitset. Vuokraamalla säästät rahaa, säilytystilaa ja ympäristöä!

Jokainen Liiziltä lähtenyt tuote on hyväkuntoinen ja miellyttävä käyttää. Kaikki tuotteet puhdistetaan ja tarkistetaan ennen niiden toimittamista asiakkaille. Tyytyväinen asiakas on paras palkinto tehdystä työstä!

DIILIÄ MYY

Liizi
Linnanrakentajantie 2
00810 Helsinki
Y-tunnus: 3156052-9
Yrityksen sivut

Tarkastele myös muita tarjolla olevia palveluita!

Arvostelut

Diiliarvioita ei vielä ole.

Vain sisään kirjautuneet asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän diilin voivat jättää arvostelun.