TARJOUS | Fit Kallio – Vuosikortti kuntosalille valinnaisella ryhmäliikunnalla | Helsinki, Kallio

 • Kuntosali 24/7 vuosikortti 199 € (arvo 410 €)
  – säästä 51 %
 • Kuntosali 24/7 + ryhmäliikunta vuosikortti 225 € (arvo 480 €)
  – säästä 53 %

Liikkumaan edulliseen hintaan! Vuoden kortti kuntosalille nyt mahtavaan tarjoushintaan vain 199 €, johon voit kirsikkana kakun päälle hankkia vuosikortin ryhmäliikuntaan pistämällä vain pari kymppiä päälle! Treenaa rajattomasti Fit Kallion monipuolisissa tiloissa, joissa treenaaminen todellisesti innostaa, ja treenaamaan pääset juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii, sillä kuntosali on avoinna ympäri vuorokauden. Hyvin varustellulle salille ovat kaikki tervetulleita kuntotasoon katsomatta, sillä tarkoin valitut laitteet ja välineet takaavat mahdollisuuden kehittyä ja nähdä tuloksia vastuksenasi vain sinä itse. Salilta löytyy maailman arvostetuimpien ja parhaimpien laitevalmistajien mallistoja, mm. painopakka- ja vipuvarsilaitteita, vapaita painoja ja cardio-laitteita. Ennen kaikkea salilla panostetaan laitteiden laatuun, asiakastyytyväisyyteen ja salin yhteishenkeen, jotta salille on aina mukava tulla!

Ryhmäliikuntatuntien valikoimasta löytyy kaikkea kovatempoisista kiertoharjoittelutunneista rauhoittaviin flow yoga tunteihin. Tarjolla on lisäksi muun muassa kehonhuoltoa, painoharjoittelua, liikkuvuutta parantavia tunteja, sekä koko kropan tehopaketteja, kuten Fit Burner tunnit, joilla pääsee kehittämään samalla sekä lihaskestävyyttä, että aerobista kuntoa . Lue lisää ryhmäliikuntatunneista täältä.

Pidä huolta hyvinvoinnistasi yhdessä Fit Kallion kanssa ja liiku silloin, kun se sinulle sopii!

Kuntosali: sisältää rajattoman käyttöoikeuden kuntosalille 24/7.
Kuntosali+ryhmäliikunta: Sisältää rajattoman käyttöoikeuden kuntosalille 24/7 & ryhmäliikuntatunneille.

Asiakaspalvelu palvelee:

Ma 9-12
Ma-To 16-20
Pe 9-12

 

Kuvat: Fit Kallio

EHDOT

 • Tarjous on voimassa toistaiseksi
 • Voit hyödyntää tarjouksen yhden kerran

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Kuntosalitarjouksen saat aktivoitua Fit kallion verkkokaupassa täältä valitsemalla ensin Kuntosalin vuosikortin ja sen jälkeen syöttämällä Kampanjakoodi kenttään koodin: OFFKAL1
 • Kuntosali + ryhmäliikunta tarjouksen saat aktivoitua Fit kallion verkkokaupassa täältä valitsemalla ensin Kuntosalin + Ryhmäliikunta vuosikortin ja sen jälkeen syöttämällä Kampanjakoodi kenttään koodin: OFFKAL2
 • Voit maksaa verkkokaupassa myös Smartumilla tai ePassilla
 • Ostoksen jälkeen saat PIN-koodin sähköpostiisi, jolla pääset aloittamaan treenit kuntosalilla. Koodi toimii 14 päivää ostosta
 • Voit noutaa kulkukortin veloituksetta asiakaspalvelusta, sen aukiolojen puitteissa

FIT KALLIO

Huippuvarusteltu Fit Kallio on perustettu vuonna 2017, mutta kuntokeskus itsestään on paikalla toiminut jo vuodesta 1995. Fit Kallio on matalan kynnyksen kuntokeskus, jossa jokainen voi tuntea itsensä tervetulleeksi treenitaustasta tai kunnosta riippumatta, sillä Fit Kalliolle asiakkaat tulevat aina ensin. Toimintaa pyritään jatkuvasti kehittämään kuuntelemalla asiakkailta saatua palautetta ja toiveita.

Uudet asiakkaat opastetaan aina alkuun tarpeen mukaan. Käsiesi ulottuvilla on monipuoliset liikuntapalvelut, olitpa sitten aloitteleva tai aktiivinen liikkuja. Salin laitteistot ovat helppokäyttöisiä ja suunniteltu niin, että ne sopivat niin vasta-alkajille, senioreille, kuin pidemmänkin kuntosaliharrastustaustan omaaville. Käytössäsi on avara yli 700 m² kuntokeskus aivan kaupungin sydämessä, sekä tietysti Personal Trainer -palvelut, jotta saavutat tavoitteesi helpommin. Saunat lämpenevät meillä vuoden jokaisena päivänä. Lämpimästi tervetuloa treenaamaan Kallion parhaaseen kuntokeskukseen! Seuraa kuntosalia Facebook– ja Instagram -sivuilla, niin pysyt mukana menossa!

DIILIÄ MYY

Fit Kallio
Hämeentie 15
00500 Helsinki
Puh. 09 7733 025
Y-tunnus: 3140312-8
sähköposti [email protected]
Yrityksen sivut

Tutustu myös muihin kuntoasi tukeviin diileihin!

*  Tähdellä merkityt diilit (otsikon perässä tähtisymboli *) on poissuljettu alennuskampanjoista, ellei alennuksen yhteydessä mainita toisin.