Markkinapaikkadiili*

TARJOUS | 8 viikon rasvanpoltto-ohjelma naisille (sis. treeniohjelma ja ravintosuunnitelma) | -70 %

  • 8 viikon rasvanpoltto-ohjelma (sis. treeniohjelma ja ravintosuunnitelma) 27 € (arvo 89 €)

365 Coaching oy tarjoaa naisille suunnitellun tehokkaan rasvanpolttopaketin, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Ohjelma yhdistää yksilöllisesti räätälöidyn ravinto- ja treeniohjelman, jotka tukevat rasvanpolttoa ja auttavat saavuttamaan tavoitteesi askel askeleelta. Voit ulkoistaa kaiken suunnittelun ja keskittyä ainoastaan tekemiseen. Tiimi tukee sinua jokaisessa vaiheessa varmistaen, että olet oikealla tiellä. Ohjelma on suunniteltu auttamaan sinua tekemään pysyviä muutoksia, jotka tukevat terveyttäsi ja hyvinvointiasi.

Älä jää odottamaan, vaan aloita matka kohti kevyempää ja energisempää sinua! Liity mukaan rasvanpoltto-ohjelmaan ja tee unelmista totta.

Ravinto-ohjelmat

Valitse itsellesi sopivin ravinto-ohjelma seuraavista vaihtoehdoista:

  • Naiset 60-70 kg
  • Naiset 70-85 kg
  • Naiset yli 85 kg

Ravinto-ohjelmat on suunniteltu tukemaan rasvanpolttoa ja tarjoamaan kehollesi kaikki tarvittava. Saat käytännön ohjeita, reseptejä ja vinkkejä, jotka tekevät terveellisistä valinnoista helppoja.

Treeniohjelmat

Valitse itsellesi mieluisin treeniohjelma:

  • Kotitreeniohjelma – tehokkaita treenejä, jotka voit tehdä kotona ilman kalliita välineitä
  • Kuntosaliohjelma 2-jakoinen – monipuolinen ohjelma, joka jakaa treenit kahteen eri päivään
  • Kuntosaliohjelma 3-jakoinen – syvempi ja laajempi ohjelma, joka jakaa treenit kolmeen eri päivään, jotta saat enemmän irti kuntosaliharjoittelusta

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostopäivästä

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Ilmottaudu mukaan täältä ja laita lisätiedot kohtaan lahjakortin koodi
  • Saat tämän jälkeen palu viestillä yksilölliset rakennetut ohjelmat

365 COACHING OY

365 Coaching Oy auttaa sinua rakentamaan kestäviä rutiineja ja saavuttamaan tavoitteesi tehokkaasti. Yrityksen ammattitaitoiset valmentajat uskovat, että pysyvä muutos lähtee arjen pienistä teoista ja toistuvista rutiineista. Saat yksilöllisesti räätälöidyn suunnitelman, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi askel askeleelta. Voit ulkoistaa kaiken suunnittelun ja keskittyä ainoastaan tekemiseen, sillä me tuemme sinua joka vaiheessa.

365 Coaching tarjoaa toimivat työkalut ja jatkuvan tuen, jotta varmistamme kehityksesi. Meidän tavoitteemme on tehdä matkasta mahdollisimman selkeä ja stressitön. Sinun tarvitsee vain seurata suunnitelmaa ja keskittyä päivittäisiin askareisiin, jotka vievät sinua kohti parempaa arkea ja menestystä.

DIILIÄ MYY

365 Coaching Oy
Y-tunnus: 3332417-5
Yrityksen sivut

Katso kaikki Kuntoilu-kategorian diilit

Offerillan markkinapaikkadiilit tarjoavat valikoiduille yhteistyökumppaneillemme tavan lisätä tarjouksia omalle mainospaikalleen Offerillan sivuilla. Markkinapaikkadiilit mahdollistavat kuluttajille entistäkin laajemman tarjonnan erilaisia tarjouksia Offerillan sivuilla.
Koska kyseessä on yritysten hallinnoima mainospaikka, on markkinapaikkadiilit suljettu pois kaikista alennuskampanjoista.

Arvostelut

Diiliarvioita ei vielä ole.

Vain sisään kirjautuneet asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän diilin voivat jättää arvostelun.