TARJOUS

  • 20 € arvoinen lahjakortti ravintolaan 15 €

Pronton laajasta listasta löytyy jotakin jokaiseen makuun, isoon sekä pieneen nälkään! Sen vuoksi tämä tarjoushintainen lahjakortti onkin erinomainen valinta silloin, kun tiedät, että jotakin hyvää ruokaa tekisi mieli, mutta et vielä tarkkaan tiedä mitä. Kahdenkymmenen euron arvoisella lahjakortilla pääset kokeilemaan jo muutamaa erilaista annosta mitä ravintola Prontolla on tarjota. Listalta löydät kursailemattomia annoksia, jotka takuulla vievät nälän kuin nälän!

Kuva: Ravintola Pronto

EHDOT

  • Lahjakortti voimassa 2 kk ostopäivästä
  • Lahjakorttia käytettäessä minimiostoraja 25 €
  • Voi syödä ravintolassa tai ottaa mukaan

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Halutessasi voit tehdä take away tilauksen etukäteen ravintolasta puhelimitse numerosta 044 988 0226
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

RAVINTOLA PRONTO

Tuhtia ruokaa, vegaanista pizzaa ja vöneriä! Perus pitsojen ja kebabien ohella Pronton tarjonta yllätttää monipuolisuudellaan; seitania, shawarmaa, falafeleja, kanagyrosta, hampurilaisia, grilliannoksia ja salaatteja. Tästä ravintolasta suuhun pistettävää löytää siis takuulla lahjakortilla jokainen! Ravintola Pronto sijaitsee Turun Hämeenkadulla parhailla pelipaikoilla keskustassa, lähellä Turun kampusalueita ja keskussairaalaa. Tutustu tarkemmin Pronton ruokalistaan täältä, ja ota katsaus ravintolaan Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Ravintola Pronto
Hämeenkatu 1
20500 Turku
Puh: 044 988 0226
Y-tunnus: 2409266-7
Yrityksen sivut

Tutustu myös muihin alueesi ravintolatarjouksiin!