TARJOUS | 30 min pressoterapia sekä 30 min miostimulaatio -hoito | Helsinki, Herttoniemi

 • 30 min pressoterapia sekä 30 min miostimulaatio -hoito 95 € (arvo 260 €)

Haluatko päästä selluliitista ja vatsan rasvakertymistä eroon? Pressoterapian sekä miostimulaatio hoidon avulla se onnistuu! Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä kuntoon ilman kuntoilua, dieettejä ja leikkausta, kehittää kehon lihaksia ilman väsyttävää harjoittelua ja intensiivistä kuormitusta. Pressoterapia parantaa ihosi ulkonäköä ja siten jättää selluliittia taakseen. Hoito aktivoi verenkiertoelimistöä ja lievittää väsymystä, samalla se parantaa ja vahvistaa immuunijärjestelmää. Miostimulaatio -hoidon avulla pystytään parantamaan lihaskuntoa, kiristämään lihaksia sekä pääset eroon vatsan ja pakaran rasvakertymistä. Nyt saat urheilullisen vartalon rentoutumalla asiantuntijan vastaanotolla! Hoito sopii miehille sekä naisille.

Pressoterapia

 • Useista ilmakammioista koostuvan laitteen avulla saavutetaan hieronnan tunne, mikä parantaa immunijärjestelmää, sekä verenkiertoa ja siten vähentää terveysongelmia. Hoito poistaa vartalosta nesteen ja tehostaa vartalon luonnollisia toimintoja. Tämä hieronta lievittää jalkojen turvotusta ja on erinomainen ehkäisy suonikohjuja ja tromboosia vastaan. Ihon helpotus tasoittuu, siitä tulee elastinen.
 • Pressoterapiamenettely suoritetaan seuraavasti. Potilaalle puetaan erityinen puhallettava puku, joka koostuu housuista, ja vyöstä. Pukuun pumpataan vähitellen ilmaa, alhaisen ja korkean ilmanpaineen vuorottelun vuoksi tapahtuu mekaaninen vaikutus rasvakudoksiin. Tämä parantaa imunestettä, verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Toimenpide on kivuton ja tunnet hoidon aikana vain lämpöä.

Miostimulaatio -hoito

 • Normaalin treenaamisen aikana lihassäikeet rentoutuvat. Käyttämällä High Intensity Focused Electro-Magnetic -tekniikkaa miostimulaatio Nova –kone tuottaa impulsseja niin nopealla taajuudella, että se ei salli rentoutumisvaihetta lainkaan.
 • Lihas pakotetaan pysymään supistuneessa tilassa useita sekunteja. Altistuessaan toistuvasti näille suurille kuormitusolosuhteille lihaskudos stressaantuu ja sen on pakko sopeutua. Supramaksimaaliset supistukset lisäävät adrenaliinin vapautumista, mikä laukaisee intensiivisen lipolyysivasteen (rasvan haihtumisen) rasvasoluissa. Kun lihaskudos altistuu supramaksimaalisille supistuksille, se pakotetaan sopeutumaan ja reagoimaan syvällä sisäisen rakenteensa uudistamisella, mikä johtaa lihasten rakentumiseen ja rasvanpolttoon.
 • Miostimulaatio sopii vartalon, käsivarsien, jalkojen ja pakaroiden muokkaamiseen. Lihasmassa kasvaa keskimäärin 16 % toimenpiteen jälkeen, rasvakertymät vähenevät noin 19 %. Varhaiset muutokset näkyvät heti ensimmäisten käsittelyjen jälkeen. Lopputulos voidaan arvioida 3-4 viikon kuluttua. Menetelmä on vahvistettu lukuisilla tutkimuksilla: magneettikuvauksesta histologiaan.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika ajanvarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

ESTEMED

Korkeatasoiseen kauneudenhoitoon erikoistunut Estemed on kosmetologikeskus Helsingissä, Siilitiellä. Kauneushoitoja on tarjolla niin nuorekkuuden ylläpitoon kuin virkeämmän ilmeen saavuttamiseen. Henkilökunta koostuu kansainvälisen koulutuksen omaavista lääkäreistä, joilla on pitkä kokemus kauneusalasta. Työntekijät pysyvät ajan tasalla uusista hoitomenetelmistä ja tuotteista osallistumalla jatkuvasti alan koulutuksiin ja messuihin. Löydät Estemedin myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Estemed
Siilitie 6
00800 Helsinki
Y-tunnus: 2705314-5
Yrityksen nettisivut

Katso muut tarjouksemme!