TARJOUS

 • 50 € arvoinen lahjakortti mesoterapiahoitoon kasvoille 10 € (arvo 50 €)
  – säästä 80 %
 • 50 € arvoinen lahjakortti lipolyysi vartalolle 10 € (arvo 50 €)
  – säästä 80 %

Royal Aesthetic Clinic tarjoaa 50 € arvoisen lahjakortin vain 10 € hintaan! Syksyn viileät ilmat kuivattavat ihoa ja on aika kiinnittää erityistä huomiota ihonhoitoon. Ammattilaisen tekeminen hoitojen jälkeen ihosi on kuulas, kosteutettu ja terve. Lahjakortilla pääset valintasi mukaan nauttimaan joko ihon laatua parantavasta mesoterapista kasvoille tai vartalolle. Alta voit tutustua tarkemmin hoidon sisältöön. Hemmottele itseäsi tai osta lahjaksi läheiselle!

Iltojen pimetessä on aika kääntää katseet omaan hyvinvointiin. Anna itsellesi lupa hehkua luonnollista kauneutta ja hemmottele kasvojasi nuorentavalla ja puhdistavalla mesoterapialla.Mesoterapia on ihon pintaa tasoittava, elvyttävä, kiinteyttävä, juonteita ja ryppyjä silottava sekä ihon väriä kirkastava anti-age -hoito. Erityisesti iän myötä ihossa oleva hyaluronihappo ja kollageeni vähenevät, mikä aiheuttaa ihon kuivumista, juonteita, ryppyjä ja ihon veltostumista. Toisin kuin täyteainehoidot, mesoterapia ei vaikuta kasvojen ulkomuotoon tai kasvonpiirteisiin, sillä hoito perustuu ihon laadun parantamiseen. Lipolyysi hoito sopii koko vartalolle rasvan ja selluliitin poistoon ja keventämään oloa.

EHDOT

 • Lahjakortin käyttö edellyttää kasvojen alueen mesoterapian tai vartalon lipolyysin ostamista
 • Huom! Lahjakortti on 50 € arvoinen. Loput hoidon hinnasta veloitetaan kauneushoitolassa. Voit tarkistaa hoidon tämänhetkisen hinnan yrityksen nettisivuilta
 • Lahjakortti on voimassa 31.12.2022 asti
 • Peruutukset viim. 48h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa – Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika numerosta 0442449734 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

ROYAL AESTHETIC CLINIC

Royal Aesthetic Clinic on Helsingin Töölössä sijaitseva kauneusklinikka, jonka valikoimaan kuuluvat esimerkiksi erilaiset täyteainehoidot, mesolangat, kasvohoidot, pigmentoinnit sekä ripsi-ja kulmapalvelut. Ammattitaitoinen henkilökunta kuuntelee toiveitasi ja yhdessä löydätte varmasti toiveidesi mukaisen palvelun. Rauhalliset ja kauneushoitolaa varten remontoidut tilat kutsuvat sinut rentoutumaan ja innostumaan ihosi hoitamisesta. Tervetuloa pieneen hemmotteluun!

DIILIÄ MYY

Royal Aesthetic Clinic
Mannerheimintie 43A
00250 Helsinki
Puh:0442449734
Y-tunnus: 3218533-7
Yrityksen sivut

Katso kaikki Kauneus-kategorian diilit