TARJOUS | 8 viikon ryhmävalmennus painonpudotukseen

  • 8 viikon ryhmävalmennus 39 € (arvo 160 €)

Kohti pysyvää painonhallintaa ryhmävalmennuksen voimin 76 % alennuksella! Oletko miettinyt, miksi painonpudotus junnaa ja tuntuu hankalalta? Motivaatiota on vaikea löytää ja säilyttää, tai lukuisista yrityksistä huolimatta epäonnistuu kerta toisensa jälkeen? Oletko huolissasi tämänhetkisestä terveydestäsi, tai nurkan takana häämöttävistä sairauksista, joiden riskiä kannat sukurasitteena? Syy-seuraussuhteiden ymmärtäminen ja omien motiivien oivaltaminen ovat avainasemassa onnistumiselle. Kurssilla löydät tarvittavat työkalut ja omaksut olennaisia tapoja, joilla painonpudotus alkaa jo kurssin aikana!

Painonpudotusryhmä on kahdeksan viikkoa kestävä ryhmävalmennus, jossa oivalletaan painonpudotuksen kulmakivet ja Akilleen kantapäät, löydetään motivaatio muutokselle ja rakennetaan pohja onnistumiselle. Kurssi on informatiivinen ja osittain keskusteleva. Keskusteluun osallistuminen ei ole pakollista. Kurssi toteutetaan Zoom-alustalla, joten tarvitset tapaamisille nettiyhteyden.

Ryhmään osallistuvat saavat etuuksia yhteistyökumppaneilta ja ovat oikeutettuja yksilölliseen jatkovalmennukseen, johon sisältyy henkilökohtaisia verkkotapaamisia ja ohjattua liikuntaa joko lähiohjauksessa, tai etävalmennuksessa.

EHDOT

  • Seuraava ryhmä alkaa 30.5.2023. Ilmoittautuminen tulee tehdä siihen mennessä

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Ilmoittaudu kurssille yhteydenottolomakkeen kautta ja valitse palveluksi ”Painonpudotusryhmät”
  • Ilmoita Offerilla lahjakortin koodi ”Viesti” -kentässä

SUOMEN TERVEYSRATKAISUT

Tervetuloa matkalle kohti parempaa hyvinvointia! Suomen Terveysratkaisut Oy on syntynyt halusta auttaa ihmisiä voimaan paremmin, ymmärryksestä ravitsemuksen vaikutuksesta mieleen ja mielen vaikutuksesta ravitsemukseen – sekä molempien vaikutuksesta ihmisen terveyteen, hyvinvointiin ja jaksamiseen. Toiminta perustuu kehon homeostaasin palauttamiseen oikeanlaisen ravitsemuksen avulla, sekä virheravitsemuksen juurisyiden parantamiseen.

DIILIÄ MYY

Suomen Terveysratkaisut
Y-tunnus: 3356752-1
Yrityksen verkkosivut

Katso vastaavat tarjouksemme täältä