1717Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Premium-pakohuonepeli jopa 5 hengelle 69€ (arvo 110€)

Premium-pakohuonepeli on täysin uudenlainen elämys, jollaista et ole ennen kokenut! Tallinnassa sijaitseva Affect Laboratories on erikoistunut kehittämään mahdollisimman aidon tuntuisia pakohuonepelejä, jotka asiakkaat muistavat vielä vuosia myöhemmin. Jännittävä elämys on hiottu lähelle täydellisyyttä pakohuonepeleillä, jotka sijoittuvat kahdeksaan eri huoneeseen ja useaan eri kerrokseen. Pakohuonepelejä ovat olleet luomassa muun muassa käsikirjoittajat, elokuvaohjaajat sekä tuotanto- ja valosuunnittelijat. Tällä hetkellä Affect Laboratories saa asiakkaidensa sydämen hakkaamaan nopeammin Premium-pakohuonepelillä: ”Interview”. Voit katsoa videon pakohuonepelistä YouTubesta. Oletko valmis ratkaisemaan Premium-pakohuonepelin ja muuttamaan käsityksesi pakohuonepeleistä lopullisesti? Paluuta entiseen ei ole.

EHDOT

  • Vaihda Offerilla-lahjakortti Affect Laboratoriesin lahjakorttiin 1 kk kuluessa ostohetkestä
  • Affect Laboratoriesin lahjakortti on voimassa 9 kk vaihtohetkestä ja käytettävissä kaikkina aukioloaikoina ja kaikkiin pakohuoneisiin
  • Pakohuonepeliä ei suositella henkilöille, jotka ovat raskaana, henkisesti epävakaita tai ahtaan paikan kammoisia
  • Huomioithan, että pakohuonepelin ratkaiseminen saattaa vaatia kevyttä fyysistä ponnistelua, kuten kiipeämistä
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Vaihda Offerilla-lahjakortti Affect Laboratoriesin lahjakorttiin kirjoittamalla sähköposti osoitteeseen [email protected] ja antamalla omat tietosi sekä Offerilla-lahjakorttisi koodi. Kerro sähköpostissasi haluatko, että lahjakortti lähetetään sinulle sähköpostitse vai postitse (vain Suomeen)
  • Näytä Affect Laboratoriesin lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

AFFECT LABORATORIES

Affect Laboratories tarjoaa täysin uudenlaisia Premium-pakohuonepelejä Tallinnassa. Kahdeksaan eri huoneeseen ja useaan eri kerrokseen sijoittuvat äärimmäisen aidontuntuiset pakohuonepelit on kehitetty yhteistyössä käsikirjoittajien, elokuvaohjaajien sekä tuotanto- ja valosuunnittelijoiden kanssa. Affect Laboratories on kerännyt erinomaisia arvosteluja muun muassa Facebookissa ja Tripadvisorissa. Lisää kuvia löydät yrityksen Instagramista.

DIILIÄ MYY

Affect Laboratories
Kotzebue 18
10414 Tallinna
Puh: +372 5450 6070
www.affect.ee