TARJOUS | AjoWeppi – Tutustu ilmaiseksi opetuslupaopettajan digitaaliseen opetustyökaluun

 • Ilmainen tutustuminen opetuslupaopettajan digitaaliseen opetustyökaluun 2023

Tervetuloa AjoWeppi.fi-verkkopalveluun, joka tarjoaa opetuslupaopettajille ainutlaatuisen digitaalisen opetustyökalun, joka tekee ajokortin opettamisesta helppoa ja tehokasta. AjoWeppi-sovellus vie sinut kohti tuloksellista opetusta, vaikka et olisi koskaan aiemmin opettanut ajokorttia opetusluvalla.

Unohda stressi pakollisten paperiasioiden kanssa ja tiedon etsiminen hukkuneiden lappusten keskeltä. AjoWeppi tarjoaa sinulle kaikki tarvittavat opetusluvan käytännön asiat selkeässä järjestyksessä. Voit luottaa siihen, että et unohda mitään, vaan edistyt varmasti ja tehokkaasti opetustyössäsi.

Miksi valita AjoWeppi?

 1. Opetus suunniteltu valmiiksi: Et tarvitse aiempaa kokemusta ajokortin opettamisesta opetusluvalla. Sovellus tarjoaa valmiin 7-osaisen suunnitelman, jonka avulla opetat oppilaallesi kaikki tarvittavat asiat.
 2. Helppoa etenemistä: AjoWeppi neuvoo sinua askel askeleelta. Kaikki opetettavat asiat on järjestetty helpoimmasta vaikeimpaan, joten opetuksesi sujuu sujuvasti ja tehokkaasti.
 3. Ammattitaitoinen tuki: Jos herää kysymyksiä tai tarvitset apua opetukseen liittyvissä asioissa, sinua ollaan aina valmiina auttamaan. Yhdellä napin painalluksella saat tukea kaikissa opetuslupaan liittyvissä asioissa.
 4. Oppilaan haasteiden hallinta: Seuraa oppilaasi edistymistä ja merkkaa haastavimmat asiat itsellesi muistiin. AjoWeppi auttaa sinua valmistelemaan tehokkaat ja kohdennetut ajotunnit.
 5. Oppilaan itsearvioinnit: Hyödynnä oppilaan itsearvioinnit opetuksessasi. Automaattisesti muodostuva lista auttaa sinua keskittymään oppilaan haastavimpiin asioihin.
 6. Nopea ja laadukas palautteenanto: Anna oppilaalle palautetta helposti ja nopeasti. Sovellus syöttää sinulle valmiit arvioitavat asiat, ja palaute lähtee suoraan oppilaan sähköpostiin.
 7. Seuraa edistymistäsi: Sovellus auttaa sinua seuraamaan opetustyösi etenemistä ja tarjoaa selkeän katsauksen siihen, mitä on vielä opetettavaa ennen ajokoetta.
 8. Realiaikainen tuntimäärä: Näet kuinka monta opetustuntia kannattaa vielä opettaa ennen ajokoetta. AjoWeppi analysoi opetustasi ja tarjoaa realistisen arvion oppilaan lopullisesta ajotuntimäärästä.
 9. Opettajan opetusvideo-materiaalit: Saat käyttöösi ainutlaatuisia opetusvideoita, joissa jaamme omia kokemuksiamme opettamisesta. Hyödynnä vinkit ja niksit suoraan omassa opetuksessasi.

Tutustu AjoWeppiin ilmaiseksi ja päivitä halutessasi premium-jäsenyyteen. Kokeile riskittä, ilman sitoutumista. Tehosta ja helpota opetustyötäsi AjoWeppi-sovelluksen avulla ja tarjoa oppilaallesi laadukasta ja ammattimaista opetusta!

AjoWeppi

AjoWepistä sanottua:

Jaana Sarkola, Jyväskylä
Sovelluksen käyttäminen oli yksinkertaista. Näki helposti ja nopeesti missä olimme oppilaan kanssa menossa. Alkuvaihe oli myös näppärä toteuttaa, kun tiesi tarkalleen mitä tehdä.

Heidi Juhola, Ylöjärvi
Vaikka tiesin pääpiirteittäin mitä tehdä, huomasin edetessäni sovelluksessa, että olisin jättänyt monta asiaa opettamatta. Oli myös helppoa kun tiesi kokoajan mitä tehdä seuraavaksi.

Harri Pekkinen, Joensuu
Softa on antanut hyvät valmiudet ajo-opetukseen ohjeineen. On ollut helpompi pukea sanoiksi opetettava asia, kun ajoweppi on ollut tukemassa ajo-opetusta.

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Paina ”Tutustu ilmaiseksi” -laatikkoa
 • Valitse ”Aloita ilmaiseksi”
 • Valitse ”Kyllä, haluan ilmaisen AjoWeppi-starttitunnuksen” ja toimi ohjeiden mukaisesti

AJOWEPPI

AjoWeppi-sovelluksen avulla pääset eroon epävarmoista ajotunneista, kohti tehokasta ja tuloksellista opetusta – vaikka et olisi koskaan opettanut aikaisemmin. AjoWeppi tarjota sinulle käyttöösi kaikki samat vinkit, ohjeet ja työkalut, joita liikenneopettajatkin käyttävät. Sovelluksen tarkoitus on helpottaa opetuslupaopettajien työtä ja varmistaa ettei ajokokeeseen mentäisi liian aikaisin hakemaan varmaa hylättyä.

AjoWeppi
Y-tunnus: 0657338-7
Yrityksen verkkosivut

Katso myös muut alennuskoodit