Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • Akupunktiohoito ja Tuina-hierontaterapia 45 € (arvo 100 €)

Akupunktio Kuntoutus Dongfang tarjoaa nyt perinteisen kiinalaisen akupunktiohoidon ja Tuina-hierontaterapian 58 % alennuksella. Helsingin Katajanokalla sijaitsevassa hoitolassa kiinalaisen lääketieteen asiantuntija helpottaa erinäisiä vaivoja vuosikymmenten kokemuksella. Katso alta, mitä akupunktiohoito ja Tuina-hierontaterapia sisältävät.

Akupunktio
Akupunktio on vanha metodi esimerkiksi kivun lievitykseen, erilaisiin lihas- ja nivelkipuihin sekä päänsärkyyn, astmaan ja allergiaan. Akupunktiossa käytetään akupunktioneuloja, jotka pistetään kevyesti akupisteisiin. Nämä akupunktiopisteet sijaitsevat kehon energiakanavilla, joita pyritään aktivoimaan neuloilla. Akupunktioneulat ovat niin ohuita, että hoito ei tuota kipua ja toimenpide on täysin turvallinen.

Akupunktio sopii sinulle erityisesti, jos kärsit esimerkiksi:

– lihasjäykkyydestä
– nivelsäryistä
– vatsan toiminnallisista vaivoista
– epätarkoista särkytiloista raajoissa
– psykosomaattisista kivuista
– hermosäryistä
– leikkauksen jälkeisistä kivuista
– unettomuudesta ja väsymyksestä
– puutumisista

Tuina-hierontaterapia
Tuina-hierontaterapian tavoitteena on palauttaa kehon energiatasapaino hellävaraisella akupistehieronnalla, nikama- ja nivelkäsittelyillä sekä vääntöliikkeillä. Liikkeiden avulla edistetään kokonaisvaltaisesti hyvinvointia kun meridiaanitukokset aukeavat, verenkierto aktivoituu ja sisäelintoiminnot tasataan. Menetelmä sopii mm. tuki- ja liikuntaelinvaivojen, ruoansulatusongelmien sekä hormonaalisten vaivojen hoitoon. Tuina-hierontaterpia auttaa myös ennaltaehkäisemään sairauksien ja stressin syntyä.

Yhden hoitokerran kesto on yhteensä n. 75 minuuttia.

kiinalainen kuppaus

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Vain Akupunktio Kuntoutus Dongfangin uusille asiakkaille tai asiakkaille joiden edellisestä akupunktiohoidosta on kulunut yli 6 kk
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika tekstiviestitse numerosta 045 802 8488 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

AKUPUNKTIO KUNTOUTUS DONGFANG OY

Akupunktio Kuntoutus Dongfang Oy tarjoaa perinteisiä akupunktiohoitoja Helsingin Katajanokalla Mood Helsingin toimitilassa. Shanghaista kotoisin oleva kiinalaiseen lääketieteeseen erikoistunut asiantuntija on keskittynyt yli 30 vuotta akupunktion ja muiden perinnehoitojen parantaviin vaikutuksiin.

DIILIÄ MYY

Akupunktio Kuntoutus Dongfang Oy
Vyökatu 4 (katutaso)
00160 Helsinki
Puh. 045 802 8488
Y-tunnus: 2622042-3
www.moodhki.fi