TARJOUS | Aloita uusi harrastus! Seinäkiipeilyn alkeiskurssi | Helsinki, Tapanila

  • Seinäkiipeilyn alkeiskurssi 75 € (arvo 99 €)

Kaipaatko uutta harrastusta? Haluatko haastaa itsesi yläilmoissa? Helsingin Kiipeilykeskus tarjoaa nyt seinäkiipeilyn alkeiskurssin huokeaan hintaan. Jotta pääset aloittamaan kiipeilyharrastuksen on sinulla oltava riittävät perustiedot ja -taidot. Alkeiskurssin avulla pääset heti jyvälle hommasta ja turvallinen harjoittelu voi alkaa. Kolmituntisen kurssin aikana opetellaan kiipeilijän varmistamista yläköydellä, kiipeilijän solmiminen köyteen sekä tutustutaan erilaisten varusteiden käyttöön.

Kurssi sisältää kuukauden harjoittelujakson. Kurssin jälkeen harjoituskuukauden aikana saat varmistaa toista kiipeilijää kaikilla Helsingin Kiipeilykeskuksen yläköysireiteillä, ja varmistustestin tehtyäsi voit myös varmistaa toista kiipeilijää myös jatkossa. Yläköysivarmistustestin läpäisseet saavat kansallisen yläköysivarmistuskortin (vihreä).  Aloita mukava harrastus vaikka yhdessä kaverin kanssa!

Kaikki varmistustestin hyväksytysti suorittaneet saavat 1 kk tutustumiskortin MosaGym-kuntosalille. Kurssilaiset saavat lisäksi 10 % alennuksen Puoti-varustekauppaan.

kiipeily

Kuva: Helsingin Kiipeilykeskus

 

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 31.12.2023 asti
  • Alkeiskursseja järjestetään vuoroviikoin tiistaisin tai torstaisin klo 18-21 (3h)
  • Ikäraja kurssille 14 vuotta
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Ilmoittaudu kurssille puhelimitse 050 5542218 tai sähköpostilla [email protected] ja mainitse Offerillan lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä keskuksessa

HELSINGIN KIIPEILYKESKUS

Helsingin Kiipeilykeskus on Pohjois-Helsingissä Tapanilassa sijaitseva sisäkiipeilyhalli, joka on perustettu vuonna 2002. Kiipeilykeskuksesta löydät 3 köysikiipeilyhallia, 2 bouldertilaa, 16m korkeutta, itsevarmistavia laitteita ja täyden palvelun kiipeilyvarustemyymälän. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään kaikissa kiipeilyyn liittyvissä kysymyksissä ja opastaa harrastuksen alkuun. Kiipeilykeskuksen tilat sijaitsevat Tapanilan Urheilukeskuksen Mosahallin alakerrassa, sisäänkäynti ovesta C1.

DIILIÄ MYY

Helsingin Kiipeilykeskus
Erätie 3
00730 Helsinki
Puh: 050 5542218
Y-tunnus: 0221104-7
Yrityksen sivut

Katso kaikki Helsingin Tekeminen-kategorian diilit