Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Valinnainen lounasannos ja limu 9,50€ (arvo 12,50€)

Annan Pippuri on upouusi kebab-pizzeria, jossa pääset nyt lounastamaan edullisesti! Valittavanasi on mikä tahansa ruokalistan annos. Tarjoukseen sisältyy myös 0,4 l limu! Kaikki ravintolan lihat tulevat suoraan Wotkinsilta ja annoksissa panostetaan aina raaka-aineiden tuoreuteen ja laatuun. Voit valita, syötkö lounaan paikan päällä ravintolassa vai otatko sen mukaan muualla nautittavaksi. Pääset tutustumaan tarkemmin ruokalistaan tästä.

Valitse lounasannoksesi näistä vaihtoehdoista:

Pizzat
Special-Pizzat
Kebabit
Hampurilaiset
Falafelit
Pihvit

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 1 kk ostohetkestä
  • Lahjakortti on käytettävissä ma–pe lounasaikaan 10.00–14.00
  • Myös take away -mahdollisuus
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

ANNAN PIPPURI

Annan Pippuri on tunnelmallinen kebab-pizzeria, joka sijaitsee Annankadun sykkeessä, Annantaloa vastapäätä. Suomalaisuus ja laatu ovat asioita, joista ravintolassa ei tingitä. Annan Pippurissa tarjoillaan ravintolan keittiössä leikattua herkullista döner kebabia ja burgerpihvit valmistetaan tuoreista raaka-aineista ravintolan omalla reseptillä. Pizzoissa, pastoissa ja salaateissa panostetaan tuoreisiin raaka-aineisiin. Kaikkien annosten lihat tulevat suoraan Wotkinsilta. Myös asiakastyytyväisyys on Annan Pippurin väelle sydämenasia, ja kaikki asiakkaat toivotetaankin aina iloisesti tervetulleiksi. Käy tutustumassa upouuteen ravintolaan myös Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Annan Pippuri
Annankatu 31
00101 Helsinki
Y-tunnus: 2903829-9