Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Valinnaiset pizzat tai kebabit kahdelle 14€ (arvo 20€)

Annan Pippuri on upouusi kebab-pizzeria, joka tarjoaa nyt valinnaiset pizzat tai kebabit kahdelle hengelle alennettuun hintaan! Ravintolan listalta löytyy runsas valikoima erilaisia pizzoja ja kebabeja, joten jokaiselle löytyy varmasti mieleinen annos. Annan Pippurin herkullinen döner kebab leikataan ravintolan keittiössä ja pizzoissa panostetaan ennen kaikkea tuoreisiin ja laadukkaisiin raaka-aineisiin. Kaikkien ravintolan annosten lihat tulevat suoraan Wotkinsilta. Voit valita, syötkö annoksesi paikan päällä ravintolassa vai otatko sen mukaan muualla nautittavaksi. Tutustu Annan Pippurin ruokalistaan etukäteen Facebookissa.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 1 kk ostohetkestä
  • Lahjakortti on käytettävissä ma–pe klo 14–00, la klo 10–00 ja su klo 11–00
  • Tarjous ei sisällä special pizzoja
  • Myös take away -mahdollisuus
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

ANNAN PIPPURI

Annan Pippuri on tunnelmallinen kebab-pizzeria, joka sijaitsee Annankadun sykkeessä, Annantaloa vastapäätä. Suomalaisuus ja laatu ovat asioita, joista ravintolassa ei tingitä. Annan Pippurissa tarjoillaan ravintolan keittiössä leikattua herkullista döner kebabia ja burgerpihvit valmistetaan tuoreista raaka-aineista ravintolan omalla reseptillä. Pizzoissa, pastoissa ja salaateissa panostetaan tuoreisiin raaka-aineisiin. Kaikkien annosten lihat tulevat suoraan Wotkinsilta. Myös asiakastyytyväisyys on Annan Pippurin väelle sydämenasia, ja kaikki asiakkaat toivotetaankin aina iloisesti tervetulleiksi. Käy tutustumassa upouuteen ravintolaan myös Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Annan Pippuri
Annankatu 31
00101 Helsinki
Y-tunnus: 2903829-9