Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • 1 × homeopaattinen hoito Arnica Homeopatiakeskuksessa 18€ (arvo 59€)
 • 3 × homeopaattinen hoito Arnica Homeopatiakeskuksessa 49€ (arvo 177€)

Homeopaattinen hoito tuo tutkitusti helpotusta monenlaisiin yleisiin vaivoihin, kuten stressiin, unettomuuteen, päänsärkyyn ja vatsan häiriöihin. Arnica Homeopatiakeskus tarjoaa nyt valintasi mukaan joko yhden tai kolme homeopaattista hoitoa. Homeopaattinen hoito sisältää kokonaisvaltaisen tukiohjelman suunnittelun, jonka lisäksi homeopaatti valmistaa yksilöllisen ravintosuosituksen. Homeopaattiseen hoitoon kuuluu myös iirisanalyysi, joka on usein oleellisessa osassa homeopaatin selvittäessä potilaan terveydentilaa ja sairastumistaipumuksia.

Homeopaattiset valmisteet valmistetaan standardisoidun farmacopean HAB:n mukaisten ainemääritysten mukaan. Lääkevalmisteet sisältävät yrttejä, metalleja, suoloja ja aineita, jotka laimentamattomina olisivat toksisia, eli myrkyllisiä. Homeopaattista valmistetta voidaan verrata joskus siedätyshoitoihin allergioiden yhteydessä tai rokottamiseen, jossa heikennetyt “taudinaiheuttajat” ärsyttävät elimistön tuottamaan vasta-aineita kyseessä olevalle taudille.

Tutkimukset ja käytännön kokemus viittaavat siihen, että homeopaattinen valmiste antaa ärsykkeen elimistön itsesäätelylle, immuunijärjestelmälle ja sairautta korjaaville elementeille. Homeopaattisia hoitoja voidaan tehdä aiemmin mainittujen lisäksi myös muun muassa ärtyneen suolen oireyhtymään, allergioihin ja moniin muihin vaivoihin.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 31.5.2019 asti
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Vain Arnican uusille asiakkaille
 • Peruuttamattomista ajanvarauksista Homeopatiakeskus Arnicalla on oikeus laskuttaa lahjakortin haltijalta 59€
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika Espoon toimipisteeseen numerosta 040 718 1893 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä homeopatiakeskuksessa

ARNICA HOMEOPATIAKESKUS

Arnica Homeopatiakeskus on yksityinen yleishyödyllisten ja homeopaattisten terveyspalveluiden tuottaja. Arnica toimii Suomessa yli 30 paikkakunnalla ja yli 36 000 suomalaista on jo hyötynyt Arnican tukiohjelmista. Espoon toimipisteen vastaava, Diplomi-Homeopaatti Tuija Kiviharju on sekä Suomen Homeopaatit ry:n, että Luonnonlääketieteen Keskusliiton LKL ry:n aktiivinen jäsen. Löydät Homeopatiakeskus Arnican myös Facebookista ja Instagramista.

DIILIÄ MYY

Arnica Homeopatiakeskus Espoo
Pohjantie 3
02100 Espoo
Puh: 040 718 1893
Y-tunnus: 0823666-7
www.homeopaatti.com

Lahjakortti on käytettävissä myös seuraavissa toimipaikoissa:

Arnica Homeopatiakeskus Kerava
Timontie 4
04200 Kerava
Puh: 040 718 1893

Arnica Homeopatiakeskus Lahti
Vesijärvenkatu 1
15100 Lahti
Puh: 040 718 1893

Arnica Homeopatiakeskus Mikkeli
Mikonkatu 9,
50100 Mikkeli
Puh: 040 718 1893